Το καρπούζι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα του καλοκαιριού. Κι όχι άδικα αφού δροσίζει τις ζεστές μέρες, χάρη στις μεγάλες ποσότητες νερού που διαθέτει και την πλούσια γεύση.

Οι περισσότεροι από μας όταν κόβουμε το καρπούζι επιλέγουμε τις παραδοσιακές «φέτες βάρκες», καταλήγοντας σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει έναν απλό και έξυπνο τρόπο για να κόψετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Και μάλλον δεν ξαναχρησιμοποιήσετε τον παραδοσιακό τρόπο κοπής.