Ο Nick Mason, drummer των Pink Floyd, έχει μια δυνατη σχέση αγάπης με αυτοκίνητα, όπως και εμείς όμως η διαφορα είναι ότι ο διάσημος μουσικός έχει τα χρήματα για να κάνει τα πιο τρελά όνειρα-αυτοκίνητα πραγματικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Mason αποφάσισε να φέρει την μοναδική LaFerrari σε μια επίδειξη αυτοκινήτου στο κέντρο του Λονδίνου και ανάγκασε τους πάντες να γυριζουν τα κεφαλια τους με το μοναδικό χρωματισμό που εχει επιλέξει!

 

 

Ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες της LaFerrari επιλέγουν κλασικά χρώματα όπως  κόκκινο, κίτρινο και μαύρο, ο Mason έβαψε το αυτοκίνητό του σε χρωματισμό Blu Pozzi. Το μπλε χρώμα εκτείνεται στα αεροδυναμικά πτερύγια κάτω από τον πισω αεραγωγό και στις δαγκάνες των φρένων. Στην μοναδική εμφάνιση συμβάλουν, η μαύρη οροφή και οι πεντάκτινοι ασημένιοι τροχοί με μαύρα κέντρα.

 

Οι κόκκινες Ferraris είναι πολύ συνηθισμένες, έτσι ο Mason πήρε μπλε.

Όπως και όλες οι LaFerraris, του Mason τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα 6.3-λίτρων με απόδοση 950 hp και με ροπή 664 lb-ft. Με ένα έμπειρο οδηγό πίσω από το τιμόνι, το υβριδικό hypercar μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, στα 300 km/h σε περίπου 15 δευτερόλεπτα και να συνεχίσει μέχρι την τελική ταχύτητα των 350 km/h!

Όσο απίστευτη είναι κι αν είναι η LaFerrari, δεν είναι το πιο ακριβό ή πιο σπάνιο αυτοκίνητο στη συλλογή του Mason αφου είναι ιδιοκτήτης μιας σπάνιας McLaren F1 GTR me με την οποια μάλιστα τράκαρε κατά τη διάρκεια της 75ης συνάντησης των μελών στην πιστα Goodwood Circuit στις αρχές του 2017.

 

 

 

 

 

 

 

Tο κόσμημα της συλλογής Mason, ωστόσο, είναι η Ferrari 250 GTO του, αξίας πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια.