Τα τρία γκολ που έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Πορτογαλία – Ισπανία (3-3) σήκωσαν πάλι μεγάλη συζήτηση για το αν ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, θυμήθηκε τι είχε συμβεί όταν ο Ρονάλντο τον είχε καλέσει στο σπίτι του να γευματίσουν μαζί.

Μιλώντας στο δίκτυο ITV, ο 37χρονος Γάλλος αριστερός μπακ ήταν όλα τα λεφτά, λέγοντας: “Αν ποτέ σας καλέσει σε γεύμα στο σπίτι του ο Κριστιάνο, θα σας συμβούλευα να πείτε απλά όχι. Όταν με κάλεσε ήμουν πολύ κουρασμένος, αλλά πήγα. Πάνω στο τραπέζι ήταν μόνο σαλάτα και λίγο κοτόπουλο, νερό, όχι κάποιος χυμός και αρχίσαμε να τρώμε.

Σκεφτόμουν μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα φέρει μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος, αλλά τελικά δεν είχε τίποτα άλλο. Αυτός τέλειωσε το φαγητό, σηκώθηκε και άρχισε να κάνει κόλπα με τη μπάλα. Μου είπε να σηκωθώ να παίξουμε, αλλά του είπα έστω να τελειώσω πρώτα το φαγητό. «Όχι, έλα να παίξουμε» μου είπε ο Κριστιάνο.

Μετά μου ζήτησε να πάμε για κολύμπι στην πισίνα. Του λέω: «Κριστιάνο, ήρθα εδώ για φαγητό ή επειδή έχουμε αγώνα αύριο;». Γι’ αυτό σας λέω, μην πάτε στο σπίτι του για φαγητό. Ο άνθρωπος είναι μηχανή, δεν σταματάει να προπονείται”.

0 Εβρά επίσης αποκαλύπτει πως η νίκη στο Πινγκ Πόμγκ του Ρίο Φέρντιναρντ επι του  Ρονάλντο ξεκίνησε την αποφασιστική του πορεία για να είναι ο καλύτερος και σε αυτό το άθλημα. “Παίζανε πινγκ-πονγκ και ο Ρίο νίκησε τον Ρονάλντο και όλοι ουρλιάζαμε” “Τότε έστειλε την ξαδέλφη του να αγοράσει ένα σετ πινγκ-πονγκ, προπονήθηκε για δύο εβδομάδες στο σπίτι και επέστρεψε για να νικήσει τον Ρίο μπροστά σε όλους”. Γι ‘αυτό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γι’ αυτό δεν είμαι σήμερα έκπληκτος που θέλει να κερδίσει ακόμη ένα Ballon d’Or, γιατί θέλει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. “Επειδή είναι ένας θυμωμένος άνθρωπος.”