«Αυτοί είναι όλοι οι δίσκοι που έχω αγοράσει, και αγαπήσει, και παίξει, κι έχω κουβαλήσει μαζί μου γυρνώντας όλον τον κόσμο» λέει ο Moby. Και, στο βιντεάκι για την πώληση στο Reverb LP, μας ξεναγεί στη συλλογή του.

Η πώληση ξεκίνησε χθες 14 Ιουνίου, στον ιστότοπο του Reverb LP. Είναι αφιερωμένη στη συλλογή βινυλίων του Moby, που περιλαμβάνει σπάνιους δίσκους από τον δικό του κατάλογο, καθώς και εκατοντάδες 12ιντσα που έπαιζε ως DJ, τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Ο Moby θέλει να μαζέψει χρήματα για την Επιτροπή Γιατρών Για Υπεύθυνη Ιατρική. «Θα ήθελα να τα έχετε εσείς αντί να τα έχω εγώ, γιατί θα τα έχετε, θα τα παίζετε, θα τ’ αγαπάτε, και τα χρήματα θα πάνε στην Επιτροπή Γιατρών Για Υπεύθυνη Ιατρική. Άρα, όλοι κερδίζουν. Εντάξει, εκτός από μένα, γιατί τώρα δεν έχω κανέναν δίσκο, πια» λέει.

Η συλλογή του καυχάται δύο δοκιμαστικά τυπώματα του «Play», δοκιμαστικά τυπώματα επανεκδόσεων του «Play» και του «18» – με την υπογραφή του, παρακαλώ -, εκδόσεις προώθησης του «Why Does My Heart Feel So Bad», καθώς και τη δική του ερμηνεία του «That’s When I Reach For My Revolver» (από το «Mission of Burma»). Και άλλα πολλά καλούδια.