Πολλές και δυναμικές οι αστρολογικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα, που όμως επηρεάζουν θετικά την διάθεση και την ψυχολογία όλων των ζωδίων.

Λίγη υπομονή και προσεχώς η πίεση που ασκείται από λάθος οικονομικές και αισθηματικές καταστάσεις, θα λήξει. Η νέα σελήνη 13/06, θα φέρει ανατροπές!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι άκρως προβληματισμένοι για τα κρυφά χαρτιά του συντρόφου τους. Οι Κριοί, έχουν μόνο μάτια για τον πρώην τους. Οι Ζυγοί, θέλουν να σκεφτούν διπλά για τις προτάσεις δέσμευσης που τους έχουν γίνει. Οι Καρκίνοι, δεν ενθουσιάζονται με νέες γνωριμίες, καθώς έχουν μέσα του ακόμη πόνο από τα παλιά. Οι Αιγόκεροι, θέλουν να πετύχουν σε κάποιες νέες τους συνεργασίες.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν μιλούν ελεύθερα και εύκολα για το παρελθόν τους. Οι Δίδυμοι, είναι αυτάρκεις μόνο με αυτά που έχουν αυτό το διάστημα. Οι Τοξότες, δηλώνουν ότι χρειάζονται διακοπές άμεσα. Οι Παρθένοι, ετοιμάζονται να κάνουν παράπονα στον πολυάσχολο άνθρωπο τους. Οι Ιχθείς δεν θέλουν να εμπλακούν ακόμη σε επανασυνδέσεις.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως και να είστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού σας. Οι Υδροχόοι, δεν έχουν καταλάβει ποιος τους θέλει, και για ποιον λόγο. Οι Λέοντες,  θα αποφύγουν άτυπες συναντήσεις, με έναν πρώην ερωμένο τους. Οι Ταύροι, έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και προσεχώς αναχωρούν. Οι Σκορπιοί,  έχουν δείξει τις διεκδικητικές τάσεις στο πρόσωπο που τους αφορά.