Κριός : Στα μάτια σας είναι ζωγραφισμένη η δυσαρέσκεια σε όλα αυτά που έρχονται, από τα περιβάλλοντα – συγγενείς του συντρόφου σας, που δεν εγκρίνουν την σχέση σας.

Ταύρος : Σήμερα θα βρείτε λύσεις, για ένα πιο παλιό σας πρόβλημα που σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Σίγουρα αυτό το Καλοκαίρι, θα έχει πολλές οικονομικές ανέσεις.

Δίδυμοι : Λίγες ημέρες έμειναν, για να φύγει το ζώδιο σας, και πρέπει να ανεβάσετε τις ταχύτητες σας, για να μπορέσετε  να φέρετε αυτά τα καλά που ζητάτε, μέσα στην καθημερινότητα σας.

Καρκίνος : Όλα έχουν γίνει λάθος, από τις καταστάσεις που χειρίζεται ο σύντροφος σας. Έχει έρθει η ώρα, να αναλάβετε εσείς όλα τα ηνία του δεσμού σας.

Λέων : Θέλετε με έναν καλό και διπλωματικό τρόπο,  να μιλήσετε το ταίρι σας, για την πορεία αυτής της σχέσης, που ακόμη δεν έχει δώσει το στίγμα που θα μπορούσε να έχει στο μέλλον.

Παρθένος : Θα πρέπει να οριοθετήσετε τον εαυτό σας, και τους γύρω σας έτσι ώστε οι ζωές να μην μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, και στο τέλος υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ζυγός : Η αίσθηση της μοναξιάς δεν σας ενοχλεί τόσο, και μάλλον σας έχει κάνει και καλό, καθώς καταφέρατε να συγκεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα.

Σκορπιός : Το άτομο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, θα σας πλησιάσει το επόμενο 15μερο και θα ζητήσει να ξεκινήσετε κάτι με ανάλαφρους ρυθμούς, και χωρίς πίεση.

Τοξότης : Θα πρέπει να διώξετε την ρουτίνα και την μονοτονία, από την σχέση – γάμο σας, και να ψάξετε μαζί με το ταίρι σας, τον προορισμό των φετινών σας διακοπών.

Αιγόκερως : Οι μεγάλες σας αισθηματικές  προσδοκίες, δεν θα έρθουν ακόμη, και ειδικά από εκεί που τις περιμένετε. Οι εβδομάδες, που έρχονται μόνο τύχη στα επαγγελματικά σας φέρνουν.

Υδροχόος : Έχετε δώσει το χέρι σας, σαν βοήθεια πολλές φορές, στο άτομο που αγαπάτε. Προσπαθήστε να μην το κάνετε κάποια επόμενη φορά, και όλες σας οι απορίες θα λυθούν!

Ιχθείς : Ο σύντροφος σας, έχει μια άκρως απαιτητική εργασία, που για το επόμενο διάστημα, εσείς από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση.