ΚΡΙΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν θα πείτε πολλά, στον άνθρωπο σας, μόνο αυτά που πρέπει και μετά θα κάνετε μεταβολή και θα φύγετε. Όποιος θέλει, ας σας ακολουθήσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

 Δεν υπάρχουν αισθηματικά δεσμά επάνω σας, και αυτό σας κάνει να οργανώνετε από τώρα τα Καλοκαιρινά σας σχέδια, με τους καλούς σας φίλους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με την Ερμή πραγματικά να σας αφήνει στην ησυχία σας, εσείς θα μπορέσετε με λίγη πειθαρχία, να βάλετε κάποιες καταστάσεις, σε μια σειρά.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

 Αυτά που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας, και όσα σκέφτεστε για το μέλλον σας, ίσως και να πρέπει να περιμένουν, τον νέο μήνα που τα οικονομικά σας  θα είναι πιο σταθερά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι υποθέσεις, που κάνετε για τον άνθρωπο σας και τα δικά του περιβάλλοντα, είναι  μάλλον λάθος. Ρωτήστε και μην μπερδεύεστε τόσο πολύ χωρίς λόγο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τον Ερμή να προχωράει στον Καρκίνο, κάποια αισθηματικά θέματα θα τα μεγαλοποιήσετε και χωρίς, να  υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα σας προσεγγίσει ένα αγαπημένο σας φιλικό πρόσωπο, που μάλλον εκτελεί χρέη ενδιάμεσου, για να σας συμφιλιώσει με τον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η μοίρα του ζωδίου σας, είναι να μην βρίσκει ποτέ και πουθενά την ερωτική ασφάλεια, και πάντα να ψάχνει το κάτι περισσότερο, το κάτι διαφορετικό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Βλέπετε και εσείς ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, έχουν πάρει άσχημες επικοινωνιακές διαστάσεις, και αυτό άμεσα θα πρέπει να σταματήσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι γύρω σας, δεν  μπορούν να καταλάβουν τίποτα για την προσωπική σας ζωή. Μάλλον είστε και εσείς σε μια μπερδεμένη φάση, που δεν θέλετε πολλές αλλαγές.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο χωρισμός ο ερωτικός που ζείτε, είναι μόνο τωρινός και μέσα στον μήνα αυτόν, οι καταστάσεις θα σας φέρουν και πάλι στην ίδια παράλληλη διαδρομή.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κάποιες σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σας, θα σας δώσουν την άνεση που θέλετε για να προβείτε σε αλλαγές καλύτερες και μόνιμες.

Ερωτική Τύχη: 8/10