Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Το να δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνο και μόνο για να μην σκέφτεστε, πόσο άσχημα περνάτε μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι λάθος νοοτροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα κάνετε βήματα πίσω, για να μπορέσει η άλλη πλευρά της σχέσης, να βολευτεί. Μάλλον από τώρα καλύτερα να μιλήσετε πιο καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Ξέρετε ότι μέσα μόνο από την εργασία σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Όλα τα άλλα στο αισθηματικό σας κομμάτι, έχουν γίνει λάθος και μόνοι υπαίτιοι είστε εσείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Η ευαισθησία που έχετε, για  μια πιο παλιά σας, ερωτική  υπόθεση είναι και η μόνιμη αρνητική αιτία, που δεν μπορείτε να δείτε κάποιον νέο άνθρωπο, πιο σοβαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν θέλετε άλλα ερωτικά – συναισθηματικά μπλεξίματα. Αυτό το Καλοκαίρι  επιθυμείτε να το αφιερώσετε σε εσάς και τους φίλους σας που σας αγαπούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Το τι γίνεται γύρω σας, στις ανθρώπινες σχέσεις, το βλέπετε και ουδείς λόγος περί αυτού. Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω, και φυσικά και τα οικονομικά σας που είναι ανοδικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Εσείς και ο άνθρωπος σας, έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που θα σας φέρουν σε μια κατάσταση συγκατοίκησης ή ακόμη και γάμου, μέσα στο Καλοκαίρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Από όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν του αγαπημένου σας, τίποτα δεν σας αφορά και  καθόλου. Είναι τώρα η δική σας η σχέση, που μόνο τον απασχολεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Η ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, είναι από το ένοχο παρελθόν, που φέρετε και οι δύο. Τουλάχιστον μην το αφήνετε να υπάρχει στο παρόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι ερωτικές ανταμοιβές που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, θα έρθουν και πιθανόν και να σας βάλουν σε διλήμματα για το που θα πάτε…αυτό το Καλοκαίρι!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Τα ραντεβού στα τυφλά, ίσως και μην είναι και το δυνατό σας χαρτί, ωστόσο να είστε άκρως επιφυλακτικοί, καθώς όλα είναι πλέον σε αυτές τις εποχές, ύποπτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ένας καλός σας φίλος, θέλει την βοήθεια σας, για ένα ερωτικό του θέμα. Για αρχή κρατήστε την έκπληξη σας, και σε δεύτερο βαθμό, προσφέρετε την συμβουλή σας.