Η νέα σελήνη που πλησιάζει στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, πραγματικά θα φέρει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες όλων των ειδών. Ένα δυνατό αστρολογικό φαινόμενο που θα ρίξει και φωςστο παρελθόν.

Είναι ένα γεγονός, που θα φέρει σε ισορροπία την πνευματική ενέργεια όλων των ζωδίων, έτσι ώστε να κινηθούν σε σωστές πια διαδρομές.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα μάθουν κάποια σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη τους, μέσα σε χώρους εργασίας ή φιλικών κύκλων. Οι Κριοί, δεν έχουν χρόνο για έρωτες και έχουν πραγματικά στρωθεί στην δουλειά. Οι Ζυγοί, έχουν μια ιδέα για τις Καλοκαιρινές τους που θα εξάψει την φαντασία του συντρόφου τους. Οι Καρκίνοι, ξέρουν τι λείπει από τον άνθρωπο τους, και θα τους το προσφέρουν. Οι Αιγόκεροι, δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες για μια επανασύνδεση.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δηλώνουν ερωτευμένοι και έτοιμοι, για ένα επόμενο βήμα. Οι Δίδυμοι, έχουν πάρει μια ανάσα και από τα δύσκολα επαγγελματικά τους. Οι Τοξότες δεν ζητούν κάτι περισσότερο από τον άνθρωπο τους, παρά μόνο την αλήθεια. Οι Παρθένοι, επιθυμούν ίσως και άμεσα να φύγουν για διακοπές. Οι Ιχθείς, ανήκουν στους ευνοημένους που θα έρθουν σε συνεννόηση πλέον με τον πρώην τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως να χρειαστεί να πατήσουν ένα φρένο στις ερωτικές τους σκέψεις. Οι Υδροχόοι, έχουν ξεχαστεί μέσα στην γαλήνη που τους προσφέρουν οι φίλοι και οι εργασιακές τους επιτυχίες. Οι Λέοντες πρέπει να κάνουν πολλά ταξίδια, που ακουμπούν σπουδές και προσωπική ζωή. Οι Ταύροι, έχουν κάνει μια νέα γνωριμία, που ίσως και να είναι λάθος. Οι Σκορπιοί, βλέπουν θετικές αλλαγές στον άνθρωπο τους.