Κριός : Δεν είστε πολύ ομιλητικοί αυτές τις ημέρες, καθώς κάτι από την ερωτική σας ζωή, σας προβληματίζει. Μετά την νέα σελήνη 14-06, καλό θα ήταν να εξηγηθείτε στον άνθρωπο σας.

Ταύρος : Αξιοποιήστε τις μέρες μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, που θα φέρουν συζητήσεις και συναντήσεις, με το άτομο που αγαπάτε, καθώς όλα θα έρθουν έτσι όπως εσείς τα έχετε προγραμματίσει.

Δίδυμοι : Έχετε ακριβά γούστα και παράλογες κάποιες φορές απαιτήσεις. Το ξέρετε αλλά είστε και ικανοί για να τα προσφέρετε στον εαυτό σας, χωρίς να ψάχνετε για …χορηγό.

Καρκίνος : Δεν έχετε ακόμη σκεφτεί και τόσο βαθιά τι τελικά θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, αυτό το Καλοκαίρι. Σίγουρα για αρχή, κοιτάξτε πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας.

Λέων : Οι αποφάσεις που έχετε πάρει είναι αμετάκλητες και αυτό, κάποιον στο τέλος θα πληγώσει. Δεν θα συμβιβαστείτε μόνο με ότι περισσεύει πια από τον χρόνο και την ενέργεια, του συντρόφου σας.

Παρθένος : Οι σημαντικές όψεις που κάνει ο κυβερνήτης σας προς όλα τα γήινα ζώδια, θα σας δώσουν ευκαιρίες, για αλλαγές σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Ζυγός : Δεν ανταποκρίνεστε στα μηνύματα που σας στέλνει ο πρώην σας. Πιθανόν και να είναι η στάση σας αυτή διπλωματική, για να ελέγξετε την αλήθεια των προθέσεων του.

Σκορπιός : Ο δρόμος προς την επαγγελματική – οικονομική σας επιτυχία, έχει ήδη χαραχτεί. Πρόσχεροι έρωτες, προβληματικές φιλίες, σίγουρα δεν σας είναι εμπόδιο.

Τοξότης : Φαίνεται στα μάτια σας, ότι δεν έχετε πια καμία εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Έχουν γίνει πολλά που μέχρι τα τέλη του μήνα, θα σας φέρουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Αιγόκερως : Κλείνετε τα μάτια και δεν θέλετε να δείτε την αλήθεια. Δεν λειτουργεί σωστά αυτός ο δεσμός, αλλά φοβάστε να μιλήσετε στο ταίρι σας.

Υδροχόος : Η καθημερινότητα σας, είναι γεμάτη από όμορφες και ποιοτικές δραστηριότητες, που σας φτιάχνουν την διάθεση, αλλά και σας κάνουν σε όλους αξιαγάπητους.

Ιχθείς : Μην ασχολείστε πια με το παρελθόν. Δεν υπάρχει νόημα και σίγουρα δεν έχετε και τον χρόνο για να περιμένετε τι και πότε, ο πρώην θα ασχοληθεί μαζί σας.