Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Κάποια πληροφορία – είδηση, σας έρχεται πραγματικά ουρανοκατέβατη, για τον πρώην σύντροφο σας, που θέλει να σας δηλώσει την μετάνοια του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν είστε εσείς για μέτριες σχέσεις και αμφίβολους δρόμους. Ξέρετε τι ζητάτε και πάντα το διευκρινίζετε από την αρχή. Τουλάχιστον φιλτράρετε ότι δεν σας αρμόζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Για λίγες ακόμη ημέρες θα έχετε τον Ήλιο, να σας φέρνει τα δώρα και τις ευκολίες που έχετε ζητήσει, έτσι ώστε να ξεφύγετε από τα μεγάλα προβλήματα που σας πιέζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Με την Αφροδίτη πάνω σας και τον Ερμή να πλησιάζει από τις 12/06, δεν θα πρέπει να χάσετε ούτε λεπτό, σε ανούσιες καταστάσεις παρά μόνο σε ότι – όποιον αξίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Τα σχέδια που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, και θέλετε άμεσα να τα εφαρμόσετε σε σχέση και δουλειά, θα πρέπει να περιμένουν τον νέο ζωδιακό μήνα,  που όλα τα είναι πιο βατά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Παρατηρείτε εκ του μακρόθεν, όλα τα γεγονότα στην οικογενειακή ζωή του συντρόφου σας, και μάλλον έχετε προβληματιστεί πάρα πολύ. Ωστόσο, μην πείτε τίποτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Δεν έχετε σκοπό μόνο και μόνο από εγωιστικούς λόγους, να κάνετε την πρώτη επικοινωνιακή κίνηση, για να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία επανασύνδεση με τον σύντροφο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Το ότι είναι της μόδας, τα ζευγάρια να πηγαίνουν χωριστά διακοπές, μάλλον δεν έχει καμία βαρύτητα για την δική σας νοοτροπία. Αυτό πείτε το και στον άνθρωπο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι καινούργιοι άνθρωποι που έχουν ενταχθεί, στην φιλική σας ζωή, μάλλον έχουν από πολύ νωρίς και ήδη, να σας προβληματίζουν με τις επικριτικές τους συμπεριφορές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η διάθεση σας είναι άκρως εξωστρεφής και αυτό έχει ήδη προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιων ατόμων που θέλουν να σας ψάξουν, σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Αυτή η εποχή, σας ταιριάζει πάρα πολύ και ήδη αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Μην κάνετε ωστόσο τα ίδια λάθη, και αποφύγετε τους ανθρώπους που είναι σε άλλη φιλοσοφία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Σίγουρα οι χιλιομετρικές αποστάσεις, για ένα ζευγάρι, είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί με κοινή συναίνεση και των δύο συντρόφων. Τα οικονομικά θα παίξουν τον ρόλο τους.