Με τον Ερμή να πλησιάζει τον Καρκίνο -12/06, οι συναισθηματισμοί, θα πιάσουν το ζενίθ. Μέχρι και τις 29/06, όλα θα κινούνται βάση την καρδιά, όπου αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο ρίσκο.

Ευκολίες θα παρατηρηθούν σε επανασυνδέσεις αλλά και οι συνεργασίες που είχαν σταματήσει – παγώσει, και που τώρα θα ξανα-ξεκινήσουν και θα αποδώσουν αποτελέσματα άμεσα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν μια ξαφνική συνάντηση με κάποιον πρώην αγαπημένο τους. Οι Κριοί, έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα για να εξασφαλίσουν  την οικονομική τους σταθερότητα. Οι Ζυγοί, δεν θέλουν να διώξουν έτσι απλά έναν καινούργιο έρωτα από την  ζωή τους. Οι Καρκίνοι, έχουν ρίξει ερωτικά δίχτυα στον πρώην τους, και μάλλον ήδη τον έχουν πιάσει. Οι Αιγόκεροι, θα χρειαστεί να μην που τίποτα ακόμη για μια νέα γνωριμία, που έχει έρθει στην ζωή τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, έχουν ζητήματα, από το ερωτικό τους παρελθόν να διαχειριστούν. Οι Δίδυμοι, δεν ξέρουν ποιος μέσα στην εργασία τους, τους προκαλεί αναστατώσεις και προβλήματα. Οι Τοξότες, θα κάνουν την θέση τους γύρω από δεσμεύσεις, πιο καθαρή στο ταίρι τους. Οι Παρθένοι,  θα φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα που τόσο καιρό έκρυβαν. Οι Ιχθείς, νιώθουν την συναισθηματική εξάρτηση από τον άνθρωπο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν θέλουν να ακούσουν πραγματικά τίποτα για το αισθηματικό τους παρελθόν. Οι Υδροχόοι, δίνουν τον αγώνα τους, για να διορθώσουν τα οικονομικά τους. Οι Λέοντες βλέπουν ότι το κλίμα βελτιώνεται στην ερωτική τους ζωή. Οι Ταύροι, δεν θέλουν να μιλήσουν πιο ανοιχτά για την προσωπική τους καθημερινότητα σε κανέναν. Οι Σκορπιοί, πρέπει να φύγουν από καταστάσεις που τους καταπιέζουν.