Κριός : Μην ακούτε τι σας λένε όλοι αυτοί που είναι γύρω σας, και μόνο τελικά σας μπερδεύουν περισσότερο. Η προσωπική σας ζωή, αφορά μόνο εσάς.

Ταύρος : Οι ασφυκτικές ερωτικές αποκλειστικότητες που υπάρχουν στις σχέσεις, μάλλον στην δική σας την φιλοσοφία δεν είναι αποδεκτές. Δεν το έχετε σκεφτεί έτσι!

Δίδυμοι : Οι μέρες που απομένουν μέχρι ο Ήλιος να προχωρήσει στον Καρκίνο, είναι και οι πιο δυνατές, καθώς θα δείτε πρακτικά αποτελέσματα στην εργασία και στην σχέση σας.

Καρκίνος : Αφήστε τα παλιά, και σκεφτείτε τι θα κάνετε  καθώς από τις 12/06 ο Ερμής, περνάει στον ζωδιακό σας οίκο, και σας κάνει το επίκεντρο των ερωτικών επικοινωνιών.

Λέων : Παρελθόν και παρόν, τα έχετε κάνει ένα, και έτσι όπως το πάτε μάλλον θα μείνετε με το τίποτα ανά χείρας. Ένα μικρό διάλειμμα θα σας καθάριζε το μυαλό.

Παρθένος : Οι κόντρες οι επικοινωνιακές και οι μικρο-εντάσεις που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, δεν έχουν κανέναν βοηθητικό ρόλο, μέσα στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός : Στέκεστε απέναντι από τον άνθρωπο σας, και αυτό τον έχει πικράνει. Σίγουρα και από την μεριά σας, πια δεν μπορείτε να κάνετε άλλες υποχωρήσεις.

Σκορπιός : Με όλα τα άστρα να προσφέρουν στο ζώδιο σας, ευκαιρίες αγάπης και οικονομικής άνεσης, εσείς θα πρέπει να κάνετε τις πιο σωστές σας επιλογές.

Τοξότης : Μην δίνετε και πολύ  βαρύτητα σε άτομα και τα λόγια τους, που δεν ξέρουν τι ζητούν και αυτά, από την ζωή τους. Υπάρχουν τα καλύτερα μπροστά σας.

Αιγόκερως : Ο σύντροφος σας, έχει λήξει πολλά από τα παλιότερα προβλήματα του, και σίγουρα αυτό το Καλοκαίρι σας επιφυλάσσει μεγάλες αλλαγές.

Υδροχόος : Μια σημαντική αποκάλυψη επιθυμεί να σας κάνει ο αγαπημένος σας, που θα σας αφήσουν πια ελεύθερους από το παρελθόν και τις άσχημες αναμνήσεις του.

Ιχθείς : Τα επαγγελματικά σας σχέδια ευνοούνται και σας κάνουν να μην έχετε καθόλου πια χρόνο, για ερωτικές σχέσεις. Ίσως από τον επόμενο μήνα!