ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα σας έρθουν προτάσεις, από την δουλειά σας για κάποια άμεσα ταξίδια που πρέπει να κάνετε. Ίσως και να υπάρξει εκεί και μια νέα – καλή γνωριμία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το ιδιαίτερα σκληρό σας πρόσωπο, δείχνετε αυτήν τη εποχή στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τις δικές του προβληματικές καταστάσεις να διαχειριστεί.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Σίγουρα θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε νέες γνωριμίες και προτάσεις που σας έρχονται. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι προθέσεις έχει ο καθείς.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν περιμένετε στην πραγματικότητα και πολλά, να έρθουν από την πλευρά του συντρόφου σας. Ούτως ή άλλως η καρδιά σας είναι δοσμένη αλλού.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δεν είστε για δεύτερες σκέψεις. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Ξέρετε τι και ποιος μπορεί να σας δώσει χαρά. Αυτό που ζείτε στο τώρα, σίγουρα όχι!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η ερωτική ανταμοιβή που λαμβάνετε από το ταίρι σας, σας κάνει να θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είστε για πάντα μαζί. Ο μήνας έχει και οικονομικές εκπλήξεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην σκορπίζετε το ενδιαφέρον και την ώρα σας, σε άτομα που δεν έχουν κοινά σημεία με εσάς. Επικεντρωθείτε στα φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το επόμενο δεκαήμερο, έχει για εσάς, οικονομικές διευκολύνσεις που θα σας φέρουν και τις λύσεις σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που σας πίεζαν καιρό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι οι τελευταίες ημέρες της μοναξιάς σας, και μάλλον το σύμπαν σας ετοιμάζει μια σειρά από μεγάλα δώρα, που θα σας αλλάξουν την ζωή για πάντα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί, σαν εμπόδιο στον δρόμο σας. Ακόμη και τα κοντινά σας πρόσωπα.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Πραγματικά δεν χρειάζεται να διαφημίζετε την ερωτική σας σχέση. Το πιο πιθανόν είναι να σας έρθουν σχόλια, που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις, από το ερωτικό σας παρελθόν…έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε ευθέως και εσείς το τι πια ζητάτε.

Ερωτική Τύχη: 8/10