Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Είσαστε αδικημένοι αυτόν τον καιρό από τις καταστάσεις, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε απλά να βρείτε την άμεση λύση τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Έχετε σκεφτεί σοβαρά, να λήξετε αυτόν τον δεσμό που έχετε, μιας και πια δεν αισθάνεστε όπως παλιά, αλλά και οι ενδείξεις είναι…ότι και η άλλη πλευρά, δεν το παλεύει πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Το μυαλό σας δουλεύει μέρα και νύχτα, για να μπορέσετε να φέρετε την ισορροπία σε σχέση, οικογένεια, φιλίες και επάγγελμα. Όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ζορίζετε παραπάνω από ότι πρέπει τις καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, και μάλλον τον έχετε στεναχωρήσει. Αν θέλει να κάνει κάτι για εσάς, θα το προσφέρει και χωρίς πίεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Βαδίζετε σε ένα τεντωμένο σχοινί, με αυτά τα ερωτικά σας πειράματα. Μέσα στον μήνα πάντως θα έχετε εκπλήξεις από το παρελθόν σας, αλλά και κάποια παλιά σας οικονομική υπόθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Το πρόσωπο κάποιου παλιού σας εραστή, θα δείτε και χωρίς μάλιστα προειδοποίηση. Δεν θα είναι τυχαίο, αλλά η συγκροτημένη του προσπάθεια για να σας κατακτήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Πολλά τα μυστήρια που αντιλαμβάνεστε στην ζωή του συντρόφου σας, και δεν μπορείτε ακόμη  να ξεδιαλύνετε τι συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε αποκαλύψεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτός. Βλέπετε ότι αυτή η σχέση, δεν πάει όπως πρέπει, άρα άμεσα πάρτε τις οριστικές σας αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Δεν μπορείτε να χαρακτηριστείτε και το πιο τρυφερό ζώδιο, άρα στο τώρα που πρέπει να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, δείξτε την καλή σας την πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην έχετε σε μόνιμη επαφή το παρελθόν σας, από την στιγμή που καταφέρατε να προχωρήσετε, με ένα διαφορετικό πρόσωπο στην ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε μπλεχτεί με τα ερωτικά μηνύματα – κινήσεις, που βλέπετε από έναν συνεργάτη σας. Αφήστε τον να σας δείξει τι ακριβώς θέλει από εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Δεν είστε έτοιμοι για να αφεθείτε σε μια νέα ερωτική αγκαλιά. Οι παραπλανήσεις και τα προβλήματα από τα παλιά, σας κρατούν ακόμη καχύποπτους.