Οι αστρολογικές συμμαχίες των ημερών, μόνο σε καλά αποτελέσματα θα φέρουν τις προσπάθειες των ζωδίων. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα σημαίνει νέες γνωριμίες.

Οι καταστάσεις επιβάλουν πνευματική και σωματική δράση, για να αποφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εποχή των Διδύμων ανοίγει νέους κύκλους σε όλα τα πεδία.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν προτάσεις από τον άνθρωπο τους, για κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχαν συνηθίσει. Οι Κριοί, έχουν κάποιες αλλαγές στην δουλειά τους, που θα τους ενισχύσουν οικονομικά. Οι Ζυγοί δεν θα πάνε σε επισημοποιήσεις, αν πρώτα δεν είναι σίγουροι. Οι Καρκίνοι, θα χρειαστεί να παρατηρήσουν και να αναλύσουν πολύ περισσότερο, τις προσφορές που τους γίνονται. Οι Αιγόκεροι, έχουν πολλές υποχρεώσεις στο κεφάλι τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, μάλλον ψάχνονται για να κάνουν πιο νωρίς φέτος διακοπές. Οι Δίδυμοι, ήδη έχουν πάρει αποφάσεις γύρω από χωρισμό και ταξίδια. Οι Τοξότες, έχουν βαλθεί να γίνουν γρήγορα πλούσιοι! Οι Παρθένοι, δεν θέλουν αυτήν την περίοδο να εμπλακούν σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Οι Ιχθείς, μολονότι έχουν διαφορές με τον άνθρωπο σας, θα κάνουν τα Καλοκαιρινά κοινά τους σχέδια.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν ξέρουν ακόμη για το αν πρέπει να πάνε πίσω στην παλιά τους ερωτική σχέση. Οι Υδροχόοι, έχουν πάρα πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις του ανθρώπου τους. Οι Λέοντες, δεν θα κάνουν κάτι που να τους φέρει κοντά σε έναν πρώην αγαπημένο τους. Οι Ταύροι, βλέπουν πολλές υπερβολές, από το ταίρι τους περίεργες. Οι Σκορπιοί, τείνουν να ξεκινήσουν έναν νέο έρωτα.