Κριός : Έχετε από καρδιάς πια εξομολογηθεί σε αυτόν που θέλετε, όλη την ερωτική σας αλήθεια και το μόνο που υποχρεούστε να κάνετε είναι απλά, να περιμένετε.

Ταύρος : Από σήμερα και μέχρι να λήξει το ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά που σας απασχολούν στον ερωτικό σας τομέα, θα λήξουν και οι αποφάσεις θα είναι απλά αμετάκλητες.

Δίδυμοι : Σχέσεις και συνεργασίες, έχουν μπει στο στόχαστρο σας, και μάλλον είστε έτοιμοι να κατεβάσετε μόνιμα την αυλαία, σε ότι πια δεν σας ευχαριστεί.

Καρκίνος : Τα λόγια σας, έχουν δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ίσως και άθελα σας, σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, που τείνει να σας ερωτευτεί.

Λέων : Έχετε κάνει αρκετά λάθη μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό μάλλον τώρα έχει φτάσει σε ένα όριο, που πρέπει να συζητηθεί με τον σύντροφο σας.

Παρθένος : Πολλές οι ερωτικές παγίδες και τα δέλεαρ, που υπάρχουν στους δρόμους σας, αλλά εσείς ακόμη δεν είσαστε έτοιμοι, να αποχωριστείτε από το παρελθόν.

Ζυγός : Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι ή κάποια αλλαγή στα επαγγελματικά σας,  θα πρέπει να κάνετε τις αποκαλύψεις και στον άνθρωπο σας.

Σκορπιός : Κοιτάτε και παρακολουθείτε τι κάνει η άλλη πλευρά της σχέσης, στην ζωή και στην καθημερινότητα σας και κάπου εκεί, έχετε χάσει και την δική σας πορεία και ειρμό.

Τοξότης : Μετράτε τα υπέρ για να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας ερωτική σχέση, αλλά μάλλον τα βγάζετε πολύ λιγότερα από τα μείον και τις ανασφάλειες σας.

Αιγόκερως : Η προσοχή σας, δεν είναι και τόσο εστιασμένη σε αυτήν την νέα σχέση που έχετε. Μάλλον δεν περνάτε και τόσο καλά και έχει έρθει η ώρα για ανακοινώσεις.

Υδροχόος : Θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και μάλλον ήδη στο κεφάλι σας έχετε αρχίσει, και σχεδιάζετε τι και πως θα απολαύσετε στις διακοπές σας.

Ιχθείς :Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι φίλοι σας έχουν σκοπό να σας φέρουν πιο κοντά τους, έτσι ώστε να κλείσετε σιγά – σιγά τις ερωτικές σας πληγές.