ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, μέσα στην σχέση σας μεγάλες και άμεσες, τουλάχιστον λύστε όλες αυτά τα μικρά που καθημερινά σας απασχολούν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πολλά τα προβλήματα. που έχετε μέσα στην εργασία σας και μάλλον ήδη σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί με τον άνθρωπο σας, για κάτι δικό σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Συχνά αλλάζετε πορεία. για να μπορείτε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της εποχής και των καταστάσεων. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στην αισθηματική ευτυχία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε μπερδέψει τον εαυτό σας αλλά και το ταίρι σας, με αυτά που θέλετε, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι και να τα ψάξετε. Επισπεύστε τις διακοπές σας.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Όλα έχουν ένα όριο, ένα τίμημα και μια ανταπόδοση. Ζυγίστε εσείς ατομικά τι εισπράττετε από την παρούσα ερωτική σας σχέση, και ενεργείστε για να το βελτιώσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μάλλον δεν έχετε ακόμη λάβει, κάποια σοβαρή απάντηση στις ερωτήσεις σας, από τον πρώην σας. Οι επανασυνδέσεις πάντα χρειάζονται χρόνο.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μην αποκλείετε κάθετα τους ανθρώπους από τον φιλικό ή τον επαγγελματικό σας κύκλο, που μάλλον έχουν κάτι ‘ ρομαντικό’ στο μυαλό τους για εσάς.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε κάνει πολλά καλά μέσα στην ζωή του ατόμου, που αποκαλείτε σύντροφο σας, και έχει έρθει η ώρα για να σας ανταποδοθούν όλα αυτά στο 100%

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το μυαλό σας, έχει διώξει και το τελευταίο ίχνος από τα παλιά ερωτικά σας ταξίδια. Τώρα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέο κόσμο, πιο συμβατό με τις προδιαγραφές σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η ζέστη γενικότερα ανεβαίνει και προκαλεί μια ένταση παραπάνω στους ερωτευμένους. Οι μέρες θα φέρουν στην επιφάνεια πάθη και προτάσεις δέσμευσης.

 Ερωτική Τύχη: 08/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι καταστάσεις εντός του δεσμού – γάμου σας, έχουν φέρει την μόνιμη πια γαλήνη και ηρεμία, και τώρα οι δύο σας, μπορείτε να σκεφτείτε και τις επόμενες σας κινήσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το μονοπάτι της μοναξιάς, που έχετε επιλέξει, μόνο σε καλό σας έχει βγει, καθώς έχετε η ισορροπία σας και τα οικονομικά σας  πλέον σε μια τάξη.

Ερωτική Τύχη: 09/10