Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :Ναι, λοιπόν την έχετε δαγκώσει γερά την λαμαρίνα και το παραδέχεστε σε όλους! Πλησιάζει επίσης,  μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή και στην καριέρα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν έχετε τον χρόνο και την πολυτέλεια πια των συζητήσεων, προς τον άνθρωπο  σας. Εσείς πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση, για την όποια επόμενη σας μέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μην δημιουργείτε ένα κλίμα ανασφάλειας και υπερβολικής ζήλιας στον άνθρωπο σας, επειδή εσείς μέσα σας ακόμη δεν είστε καλά. Λάθος σε όλα αυτή η δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Είναι μια καλή ημέρα και μέχρι τις 14/06, για να φέρετε  ισορροπίες και να ξεκαθαρίσετε τα πράματα, μέσα στο επάγγελμα σας και με τους συνεργάτες σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, έχετε σκοπό το επόμενο Σαβ.Κο, να συζητήσετε διεξοδικά, για να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Πολλά τα προβλήματα που σιγά – σιγά, σας αποκαλύπτει το καινούργιο σας ταίρι, και που μάλλον δεν τα γνωρίζατε καν. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η καρδιά σας, έχει ακόμη σκιές και εικόνες από τα παλιά. Το Καλοκαίρι σας, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτήν την ψυχολογία. Σκεφτείτε τι τελικά θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Από το πρωί θα πρέπει να οργανώσετε τα προγράμματα σας και να φέρετε εις πέρας, όλες τις υποχρεώσεις σας. Τον άνθρωπο σας μην τον αφήσετε εκτός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Έχετε ήδη λάβει τις επίσημες προτάσεις από τον άνθρωπο σας, για δεσμευτείτε τους επόμενους μήνες. Σκεφτείτε μόνο αν αυτό και εσείς το θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην κάνετε πίσω από τις υποσχέσεις σας, προς τον αγαπημένο σας. Δεν θα δώσετε καλή εντύπωση και σε δεύτερο βαθμό, πιθανόν και να τον κάνετε να ζηλεύει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Στα σχέδια σας, για τις επόμενες ημέρες, έχετε βάλει κάποια μικρά ταξίδια αναψυχής. Εσείς οι αδέσμευτοι, ίσως και να επιστρέψετε ερωτευμένοι!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να του δώσετε τον χρόνο, για να σας ανταποδώσει…ότι μπορεί – θέλει!