Κριός :Μην κρύβεστε πίσω από τα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Ότι έγινε, έχει πια τελειώσει και τώρα πρέπει να δείτε τι και πως διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας.

Ταύρος : Κάποιες λάθος σας εκτιμήσεις, από το παρελθόν, τώρα σας έχουν πιέσει για να δώσετε απαντήσεις. Τουλάχιστον μιλήστε με το χέρι στην καρδιά και ειλικρινά.

Δίδυμοι : Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον σύντροφο σας, που δεν σας λέει την πλήρη αλήθεια του, αλλά ούτε και το τι θέλει από εσάς και την κοινή σας ζωή.

Καρκίνος : Με τόσα να συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια και την δουλειά σας, εσείς το τελευταίο που θα κοιτάξετε είναι να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία, στον πρώην σας.

Λέων :  Η σταθερότητα που πια έχει έρθει μέσα στον δεσμό σας, είναι μια αποκλειστικά δική σας επιτυχία, που θα σ ας κάνει μέσα στον επόμενο μήνα, να συζητήστε και για πιο σοβαρά πράματα.

Παρθένος : Οι μεγάλες σας ανασφάλειες, έχουν προέλθει από τα παλιά και τα λάθη τα ερωτικά που έγιναν. Άλλες όμως ηλικίες, άλλες συνθήκες. Τώρα όλα είναι διαφορετικά.

Ζυγός :Η τάση σας, είναι λίγο πιο επιθετική αυτήν την εποχή, καθώς βλέπετε ότι ο άνθρωπος σας, δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να σταθεροποιηθεί αυτή η σχέση.

Σκορπιός : Με τόσο δύσκολο ωράριο και υποχρεώσεις, μάλλον σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, να εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση που να έχει μέλλον.

Τοξότης :Ήδη από τις αρχές του μήνα, το παρελθόν σας έχει αρχίσει και σας ενοχλεί με την διάθεση να σας κατακτήσει, και να γίνετε πάλι ζευγάρι.

Αιγόκερως : Όσα σκέφτεστε να πείτε στο ταίρι σας, για τα όποια τυχόν παράπονα σας, θα πρέπει να περιμένουν λίγο, καθώς οι συνθήκες στο τώρα δεν είναι και οι ιδανικές.

Υδροχόος : Έχετε μια σημαντική άνοδο στα επαγγελματικά σας, και θα πρέπει να είστε πιο αφοσιωμένοι εκεί, παρά με τις ερωτικές περιπέτειες, που σας αποσυντονίζουν.

Ιχθείς : Η διάρκεια και η μόνιμη ερωτική ένταση μέσα στον δεσμό σας, είναι και δύο βασικά στοιχεία – δείκτες, που μπορούν να σας πάνε ακόμη και σε έναν γάμο.