ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το πρόσωπο που συνδέεστε. Η ίδια αίσθηση επικρατεί και από την μεριά του/της αγαπημένου/η σας, οπότε έχετε μια καλή ευκαιρία να συμφωνήσετε με πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί. Στις 7 Ιουνίου, μια λανθασμένη άποψη σας φέρνει στη δύσκολη θέση να νιώσετε απογοήτευση. Προτού ξεκαθαρίσει το τοπίο, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η ψύχραιμη στάση είναι η καλύτερη αντίδραση.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου “αναστατώνονται” με τους πειρασμούς και ενεργοποιούνται με αυτοπεποίθηση στο πεδίο του έρωτα. Αυτό συμβαδίζει με την όρεξη για διασκέδαση και τις κοινωνικές επαφές. Ο καιρός καλός, βοηθάει στην εξόρμηση σε παραλίες και βραδινές εξόδους. Στις 7/6 ο Ήλιος κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πράγμα που παραπέμπει σε μια όχι τόσο καλή διάθεση και ζωντάνια. Επίσης, πρέπει να έχετε το νου σας, αν γίνει κάποια γνωριμία τότε, δεν έχει ιδιαίτερη προοπτική, γιατί σας οδηγεί σε λανθασμένη γνώμη. Ακόμη, η μειωμένη σας ζωτικότητα, δεν σας βοηθάει να έχετε ευχάριστη συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κτητικότητα που θα εκφράσετε τώρα, μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στην πορεία. Βλέπετε, δεν ανήκετε στην “δημοκρατική” ομάδα σχέσεων, οπότε πολλές φορές συμπεριφέρεστε με ιδιαίτερα αυταρχικό τρόπο, διεκδικώντας με αέρα «τσιφλικά» και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση το πρόσωπο που συνδέεστε. Ένας διάλογος προσφέρετε, για να κάνετε τα παράπονα σας πιο πολιτισμένα. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή περίοδο, βγείτε, γελάστε, χορέψτε, κολυμπήστε με το ταίρι σας. Μην αφήσετε την ζήλια να φωλιάσει μέσα σας, ούτε παλιότερα απωθημένα να χαλάσουν κάτι όμορφο.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, φαίνεστε αρκετά φλύαροι. Όχι πως είναι κακό. Αρκεί η φλυαρία αυτή να μην προδίδει έναν χαρακτήρα “πονεμένο” και ταλαιπωρημένο. Μάλιστα θα δώσετε επιπλέον πληροφορίες για την ζωή σας, πράγμα αρνητικό για τις νέες γνωριμίες. Ενδεχομένως, να πείτε και μια ψεύτικη ιστορία για να εντυπωσιάστε, γεγονός που μάλλον θα αποκαλυφθεί αργότερα. Ζήστε με έναν πιο κεφάτο τρόπο τις στιγμές, χωρίς να μεμψιμοιρείτε για την δύσκολη ζωή που είχατε, κάτι που λειτουργεί  δυσάρεστα σε ανθρώπους που μόλις συναντάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγκάζεστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες απρόθυμα, αλλά για να κάνετε το χατίρι στον άνθρωπο της ζωής σας. Αυτό μάλιστα θα σταθεί αφορμή προς τις 5/6 να παρουσιαστεί κάποια ένταση και ασυνεννοησία. Πολύ πιθανόν να έχετε σύγκρουση ακραίων συναισθημάτων, όπως ζήλια, διεκδίκηση και επικριτική στάση. Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε πως δεν ακούτε τα παράπονα που οδηγούν σε εκνευρισμό. Η καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή είναι η αδιαφορία για το πρόβλημα, όχι όμως και για το ταίρι σας. Είναι περίοδος με πολλές εκδηλώσεις και γενικά πιο διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες να περάσετε πιο ευχάριστες στιγμές με το δεσμό σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα βγείτε με πολύ όρεξη προς αναζήτηση του “θηράματός” σας. Η χαρούμενη διάθεση είναι ευεργετική και πολύ βοηθητική, ώστε να κάνετε νέες παρέες και γνωριμίες, που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε και η φύση της Αφροδίτης, που βρίσκεται σε ένα υπερευαίσθητο ζώδιο, είναι η καταλληλότερη για να φερθείτε με ευγένεια και ρομαντισμό. Γιατί μεταξύ μας, όταν θέλετε γίνεστε κι εσείς ρομαντικοί, αρκεί να σας έλκει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Εμπρός λοιπόν φίλοι μου, ο έρωτας σας περιμένει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κάπως επιφυλακτικοί, αλλά γεμάτοι αγάπη προς το άτομο που συνδέεστε. Για κάποιους από εσάς, οι στιγμές ευτυχίας είναι δεδομένες. Η Συμπαντική “συνεργασία” βοηθάει να προωθήσετε μερικά από τα όνειρα που κάνετε από κοινού με τον άνθρωπό σας. Μια σοβαρότερη εξέλιξη της σχέσης είναι μέσα στα επιθυμητά σχέδια και με σημαντικές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Ένα ταξίδι ή πολλές μετακινήσεις με εκδρομικό χαρακτήρα, είναι πιθανό να αναζωπυρώσουν τη μεταξύ σας έλξη και να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης. Σας ευνοεί ιδιαίτερα η θέση του Δία στον τομέα των ερωτικών σας, έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας.

Τα ελεύθερα παιδιά του ζωδίου σας θα έχουν καλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση με πρόσωπα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Η αλήθεια είναι φίλοι μου, πως όσες νέες επαφές εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό, θα έχουν τις “ευλογίες” του Δία για επέκταση και ανάπτυξη. Βέβαια, επειδή όλες οι καταστάσεις έχουν δύο όψεις, δεν προσπερνάμε ούτε τον Κρόνο, ούτε τον Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι σας. Αυτό σημαίνει πως η πίεση και η εναλλαγή συναισθημάτων θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ίσως αρνητικό, αν δεν χειριστείτε τα θέματα σας με υπευθυνότητα.

ΛΕΩΝ

Με σημαντικές εξελίξεις για τη σχέση σας θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα. Τόσο οι επιρροές, όσο και οι προοπτικές, βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή φάση. Φυσικά, βοηθάει και η καλή διάθεση και από τους δυο σας, που είναι σημαντική για την αναζωπύρωση του δεσμού, ειδικά αν η περασμένη περίοδος ήταν μέσα στην ανησυχία. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συμπαθείς όψεις και να προωθήσετε μερικά από τα σχέδια σας, όπως εσείς επιθυμείτε. Δεν είστε λίγοι δε, που θα πάρετε αποφάσεις για μία σημαντική αλλαγή στην κοινή σας ζωή, είτε αυτό σημαίνει αρραβώνας, γάμος ή/και ακόμα ο ερχομός ενός παιδιού.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες, βρίσκεστε σε άριστη φόρμα και ξεκινάτε τη δική σας αναζήτηση του ερωτικού σας συντρόφου. Οι ευκαιρίες και οι προσκλήσεις που θα έχετε, σας φέρνουν κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η συμπεριφορά τους θα είναι ευγενική και θα υπονοεί μια επόμενη συνάντηση μαζί σας. Προσέξτε μόνο προς τα μέσα της εβδομάδας, τόσο τη συμπεριφορά σας, όσο και την αντίληψή σας, καθώς ενδέχεται να δημιουργήσετε ή να σας δημιουργηθεί λανθασμένη εικόνα, εξαιτίας της κακής συνεννόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευαισθητοποίηση κι ο ρομαντισμός της προηγούμενης εβδομάδας, προκαλούν σύγχυση, τόσο σε εσάς, όσο και στο ταίρι σας. Επαναπαύεστε στο προηγούμενο καλό κλίμα, όμως η προβληματική επικοινωνία και η κακή συνεννόηση μεταξύ σας, δημιουργούν μία θολή ατμόσφαιρα στη σχέση σας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για τη στάση που διατηρεί ο/η σύντροφός σας απέναντι, γιατί ενδεχομένως έχετε ανάλογη συμπεριφορά. Ο διάλογος είναι το αντίδοτο για μια τέτοια κατάσταση, όπου θα πρέπει να φροντίσετε να εξομαλύνετε τα πνεύματα και είστε βέβαιοι πως δεν παρερμηνεύετε τα λόγια του/της συντρόφου σας και πως κι εκείνος/η αντίστοιχα έχει καταλάβει ακριβώς τα λεγόμενά σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, υπάρχει η πιθανότητα παρουσίας προσώπου στη ζωή σας, που όμως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπήρξε και στο παρελθόν. Το ενδιαφέρον και η έλξη είναι έκδηλη και για τους δύο, όμως μέχρι να βεβαιωθείτε για το που οδεύει η μεταξύ σας κατάσταση, κρατήστε μακριά τον κοινωνικό σας περίγυρο, γιατί είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναστάτωση, άθελά τους από την καλή τους πρόθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν είναι αρκετά δραστήρια, τουλάχιστον σ’ ό, τι αφορά στον αισθηματικό σας τομέα, γι’ αυτό αναλαμβάνετε να δημιουργήσετε εσείς τη δράση. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να ξεκινάτε με τις καλύτερες των προθέσεων, προκειμένου να βάλετε λίγο χρώμα στη σχέση σας, όμως οι επιρροές που δέχεστε πλανητικά σας οδηγούν σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Έτσι, με την αντίθεση που κάνει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, ενδέχεται να «ξυπνήσετε» προβλήματα του παρελθόντος ή ακόμα και ζήλιες, κάνοντας κακό αντί για καλό. Αν παρατηρήσετε την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχό σας, αποφύγετε τις συζητήσεις και τις αναλύσεις με το ταίρι σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να οδηγηθείτε σε συγκυρίες που δεν έχουν ουσία και ισχύ, όμως είναι ικανές να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σας, έστω και προσωρινά. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, αυτήν την εβδομάδα, ενδέχεται η εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν, να «ξυπνήσει» επιθυμίες που τις είχατε σε «καταστολή» αρκετό καιρό. Η κατάσταση που χτίζετε με αυτό το πρόσωπο δε θα είναι εκρηκτική και άμεση, αλλά αργή και σταθερή, γεγονός που μπορεί να θέσει τα θεμέλια για κάτι πιο σοβαρό και σταθερό στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των σχέσεων δέχεται αλλαγές, ούτως ή άλλως, με την παρουσία του Ουρανού στον αντίστοιχο οίκο. Το γεγονός αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που δεν έχουν συγκεκριμένη εικόνα, δηλαδή δεν είναι μόνο καλά ή μόνο δυσάρεστα και, ίσως ως ένα βαθμό, να εξαρτώνται κι από εσάς τους ίδιους, αλλά τους χειρισμούς σας, η έκβαση αυτών. Αυτήν την εβδομάδα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι είναι προβληματική, με αποτέλεσμα είτε να δημιουργούνται παρεξηγήσεις εξαιτίας της κακής συνεννόησης, είτε ακόμα και εκνευρισμοί. Προσπαθήστε λοιπόν, τουλάχιστον αυτές τις μέρες, οι επαφές σας με το/τη σύντροφό σας να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής γίνεται κι αν μία συζήτηση χάνει τον έλεγχο, αλλά και την ουσία της, αποφύγετέ την έως ότου ευνοούν η συνθήκες για να επιλύσετε κάποια μεταξύ σας διαφορά. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί διαμορφώνετε αυτήν την εβδομάδα λανθασμένη αντίληψη σχετικά με τον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό σημαίνει πως εάν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, σας δημιουργείτε η εντύπωση πως είναι αδιάφορο, ενώ αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας όσοι ενδιαφέρονται για εσάς και σας προσεγγίζουν δεν το βλέπετε καθαρά. Προσπαθήστε να ξεθολώσετε την αντίληψη και τη σκέψη σας, γιατί «γεννάνε» αντιπερισπασμούς που σας απομακρύνουν από το στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθείτε να φέρετε νέο αέρα στη σχέση σας, καθώς έχετε εξιδανικεύσει αυτό που βιώνετε, και καλά κάνετε, όμως δεν είναι η καταλληλότερη περίοδος για να θέσετε νέους όρους. Αυτό συμβαίνει διότι αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζετε προσωπικά ζητήματα που αφορούν κυρίως στην οικογένεια ή/και το σπίτι σας, με αποτέλεσμα να καταναλώνετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας ασχολούμενοι με όλα αυτά που προκύπτουν σε αυτούς τους τομείς. Τα δεδομένα αυτά σας κάνουν πιο απόμακρους και φυσικά σας βάζουν στην διαδικασία να αθετήσετε τις υποσχέσεις που δώσατε στο/στη σύντροφό σας. Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται άθελά σας να δημιουργήσετε λανθασμένη εντύπωση στο άτομο με το οποίο συνδέεστε και να χαλάσει το μεταξύ σας καλό κλίμα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη κανένας από τους δύο. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρους τις μεγαλεπήβολες δηλώσεις για νέα ξεκινήματα έως ότου ευνοούν οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διανύετε μία ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο που σας φέρνει κοντά με ανθρώπους που κεντρίζουν μεν το ενδιαφέρον σας, όμως χωρίς να σας εξιτάρουν. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγετε να φλερτάρετε και να κρατάτε σε πλατωνικό επίπεδο ό, τι παρουσιάζετε τώρα στη ζωή σας. Διασκεδάστε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες «ξυπνάει» στη σχέση σας ένα πρωτόγνωρο πάθος, το οποίο δημιουργεί ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ωστόσο, αναδύονται και άλλα συναισθήματα, όπως εκείνο της ζήλιας, προκαλώντας συγκρούσεις στη σχέση. Η αλήθεια είναι πως το πάθος όσο ευεργετικό κι αν είναι για έναν ερωτικό δεσμό, μπορεί να αποδειχτεί εξίσου καταστροφικό, έτσι αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας προς το/τη σύντροφό σας, γιατί ενδεχομένως να το εκφράζετε με τέτοιο τρόπο που να δημιουργεί «ασφυξία». Άλλωστε, η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ καλύτερη για τον αισθηματικό σας τομέα και μία ένταση τώρα θα μπορούσε να μπλοκάρει τα καλά γεγονότα που έρχονται, δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας και ίσως αστάθειας στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, καλό θα ήταν να μην επαναπαύεστε στην ανεξαρτησία σας, διότι διανύετε μία περίοδο κατά την οποία η κινητικότητα στον αισθηματικό σας τομέα είναι έντονη. Δέχεστε πολλαπλές κρούσεις εκ των οποίων κάποιες είναι ξεκάθαρες και κάποιες άλλες όχι, παρ’ όλα αυτά σας δημιουργούνται σκέψεις για το ξεκίνημα κάποιας σχέσης, κάνοντας όμως μικρά και προσεκτικά βήματα, που ούτως ή άλλως κάνετε εκ φύσεως. Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν θέλετε να αγιάσετε, δε θα σας αφήσουν και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι το πότε, με ποιον/α ή πώς. Απολαύστε το!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή εβδομάδα για να έρθετε πιο κοντά με το/τη σύντροφο σας. Η “ευγλωττία” του Ερμή -στον οίκο της αγάπης -και η αγάπη του για επικοινωνία, σας ανοίγει το δρόμο για να χαράξετε τα όνειρα σας και να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Πράγματι, είστε άτομα της επικοινωνίας και αυτός είναι ο καταλληλότερος καιρός να πείτε όσα δεν είχατε πει το προηγούμενο διάστημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχέσεων, παρατηρείτε εκεί που δεν υπάρχει η όρεξη για ανάπτυξη ιδεών και για “κατάθεση” σκέψεων, που θα συζητηθούν με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και μια ήπια διαφωνία, ενώνει.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι δεν διαφέρουν στις ανάγκες από τους δεσμευμένους, οπότε θα χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους τις καλές επικοινωνιακές τάσεις, για να γοητεύσουν το άλλο φύλο. Το χαρακτηριστικό των ημερών είναι πως αυξάνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, με άτομα νεότερα από εσάς ή με ανθρώπους που νοιώθουν νέοι. Η κοινωνική ζωή θα είναι χαρωπή και περιστοιχισμένη από άτομα, με μικρή δόση ωραίας “τρέλας”. Απολαύστε το!

ΙΧΘΥΕΣ

Μου είναι πολύ ευχάριστο να αναφέρω σε ζωδιακές ομάδες, που γνωρίζω πως πέρασαν μεγάλη δυσκολία, ότι για κάποιο διάστημα, θα ανακάμψουν και θα δεχτούν μεγάλη ικανοποίηση στον τομέα σχέσεών τους. Σας δίνεται, λοιπόν, η μοναδική ευκαιρία να ισορροπήσετε και να πλησιάστε τον άνθρωπο που συνδέεστε, με μεγαλύτερη άνεση, αλλά και πολύ ρομαντισμό, κάτι που διαθέτετε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Απολαύστε αυτό το επικοινωνιακό στάδιο, ώστε να λυθούν κάποια θέματα που υπήρχαν με το ταίρι σας, δεδομένου ότι η επικοινωνία στη σχέση σας είχε χαθεί.

Με πολύ κέφι, οι ελεύθεροι του ζωδίου εξορμούν σε μια κοινωνική ζωή, που θα τους προσφέρει την ευκαιρία να κάνουν μερικές γνωριμίες. Η αλήθεια είναι πως με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, επικρατεί μια γλυκύτητα και μια τάση για ρομαντικούς περιπάτους, ίσως λίγο παλιομοδίτικο ,αλλά πολύ τρυφερό και στην περίπτωση σας, αναγκαίο. Ζήστε λοιπόν τις στιγμές όσο το δυνατόν πιο έντονα γίνεται και απολαύστε αυτό το «ονειρικό ταξίδι».