ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε από τα πιο αυστηρά παιδιά, όταν έχει να κάνει με σοβαρές – μόνιμες σχέσεις. Αυτή την φορά, θέλετε να είστε σε όλα 100% σίγουροι, για τις επιλογές σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αν είσαστε με κάποιον, που κάθε δεύτερη ημέρα αλλάζει διάθεση και άποψη, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε ότι έχετε κάνει λάθος, και αυτό πρέπει να λήξει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα προβλήματα που έχετε μέσα στην δουλειά σας, θα αρχίσουν να απομακρύνονται, άρα και η διάθεση σας θα είναι πιο καλή προς τον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η επιφυλακτικότητα που δείχνετε σε νέες σχέσεις, είναι το μόνο που τελικά μπορεί να σας σώσει, από καταστάσεις που δείχνουν ιδανικές…αλλά δεν είναι!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η ρομαντική διάθεση που έχετε καταλάβει, να έρχεται από κάποιον γνωστό σας που όμως δεν τον βλέπετε και τόσο συχνά, σας έχει κάνει εντύπωση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Στην περίπτωση που θέλετε να συζητήσετε κάτι σοβαρό με τον σύντροφο σας, καλύτερα κάντε το άμεσα, μιας και ο Κυβερνήτης σας, σας δίνει ότι ζητήσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η σιγουριά και η ηρεμία που προσφέρετε ασταμάτητα στον άνθρωπο σας, είναι αυτά που θα σας κάνουν εσάς τους δύο, να πάτε αργότερα σε έναν γάμο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλές οι απαιτήσεις, που έχει μια νέα σχέση, και μάλλον αυτό το χρονικό διάστημα, δεν είστε σε φάση για να κόψετε από άλλες δράσεις της ζωής σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θέλετε να βρείτε τον τρόπο, που θα ξανα-κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ατόμου που αγαπάτε. Μάλλον και από την άλλη πλευρά, οι ίδιες σκέψεις υπάρχουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά, και ειδικά όταν όλοι ξέρουν ότι έχετε άδικο. Αφήστε τις μέρες των εντάσεων να λήξουν, και από τα μέσα του μήνα, ξαναμιλήστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Θα πρέπει να βρείτε τους τρόπους, να τονώσετε την ψυχολογία την δική σας και του ανθρώπου σας, που κάτι σαν να περιμένει σημαντικό από εσάς!

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αν ήδη ήσαστε – ζείτε μέσα σε μια ερωτική σχέση, μην δώσετε δικαιώματα σε τρίτα άτομα, να φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Όλα είναι περαστικά!

Ερωτική Τύχη: 8/10