Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Ο καιρός αλλάζει το ίδιοι και εσείς. Αυτό σας κάνει και δείχνετε ακόμη πιο ώριμοι και πιο αποφασισμένοι για αυτά που θέλετε να πετύχετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Ασχολείστε με όλα και όλους, για να βρείτε την δική σας ισορροπία, μετά από αυτόν τον δύσκολο χωρισμό που έχετε περάσει. Θα τα καταφέρετε σίγουρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Είσαστε ελκυστικοί στο άλλο φύλο και μάλλον έχετε ερωτευτεί ήδη. Ωστόσο, μην εγκαταλείπετε τα σχέδια σας γύρω από υποθέσεις εργασίας και επιμόρφωσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Η αναμονή έχει γίνει απογοήτευση και το επόμενο στάδιο, μάλλον θα είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει ακόμη να περιμένετε επί ματαίω κάποια παλιά σας σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι μέρες μέχρι και την μέρα που θα εισέλθει το καινούργιο ζώδιο 21/06, θα σας φέρουν πολλή σωματική κούραση που όπως θα έχει και τις οικονομικές της απολαβές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Μην επιτίθεστε στον άνθρωπο σας, που μάλλον δεν καταλαβαίνει τι θέλετε. Μέσα από την ευγένεια σας, θα γίνετε σίγουρα πολύ πιο κατανοητοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε μπερδευτεί σίγουρα με όλα αυτά, που υπάρχουν μέσα στην σχέση, την οικογένεια και την δουλειά. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε παντού προτεραιότητες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Με την Αφροδίτη από τον υδάτινο Καρκίνο, να σας βοηθάει σε υποθέσεις ερωτικών επανασυνδέσεων, μόνο επιτυχία θα έχετε σε κάθε σχετική σας προσπάθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Στήριξη και λύσεις θα σας φέρει το επόμενο δεκαήμερο, που θα σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε από οικονομικές υποθέσεις, που σας παιδεύουν μήνες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Αποφύγετε να δώσετε όλα τα μυστικά σας, σε αυτόν τον καινούργιο εραστή σας, που ακόμη και εσείς δεν τον εμπιστεύεστε 100%. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Θα έρθουν σπουδαίες ευκαιρίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, που θα σας κάνουν να είτε πολύ πιο σοβαρά το μέλλον σας, σε κάθε διάσταση του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Το ταίρι σας, που μένει μακριά σας έχει καλέσει για να συναντηθείτε, και να μιλήσετε για το μέλλον σας και σίγουρα όχι υπό αυτές τις συνθήκες.