Με τον Ιούνιο, να έχει κάνει το πρώτο βήμα για μια σειρά, από θετικές και πρακτικές αλλαγές στον κόσμο των ζωδίων,  το παρελθόν θα αρχίσει να απομακρύνεται και να δίνει χώρο στο μέλλον.

Οι αστρολογικές όψεις – βοήθεια που παρέχει πια ο Ερμής, μέσα από τους Διδύμους θα πρέπει να εκμεταλλευτεί από όλους, για τις λύσεις που ήδη πλησιάζουν.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα σκεφτούν να κάνουν ένα ατομικό ταξίδι, για την δική τους την ψυχαγωγία. Οι Κριοί, έχουν τις δημιουργικές δυνάμεις, για να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους, Οι Ζυγοί, θα ξαφνιαστούν ευχάριστα από τον άνθρωπο τους. Οι Καρκίνοι, ζητούν αλλαγές που θα ανανεώσουν την αισθηματική τους ζωή. Οι Αιγόκεροι, θα ψάξουν και για κάτι άλλο στον επαγγελματικό τους κύκλο.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, ξέρουν ότι μάλλον πρέπει να μιλήσουν πλέον πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που αγαπούν. Οι Δίδυμοι, ζητούν και θα λάβουν κάποια επιβεβαίωση,  από το ταίρι τους. Οι Τοξότες, συνειδητοποιούν ότι μια φιλία, τείνει για σχέση.  Οι Παρθένοι, θα λάβουν χαρές από την οικογένεια τους. Οι Ιχθείς, θα έχουν πληροφορίες από την εργασία τους, που θα τους καθησυχάσουν.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν ακούν κανέναν, μόνο αυτό που αποζητά η καρδιά τους. Οι Υδροχόοι, έχουν κάνει πολλά λάθη και πρέπει τώρα να τα διορθώσουν. Οι Λέοντες, θέλουν μια αλλαγή που θα τους φέρει και πάλι την καλή ψυχολογία. Οι Ταύροι, θα αποφύγουν να μπλέξουν και πάλι με τα άτομα, του παρελθόντος τους. Οι Σκορπιοί, μάλλον πρέπει να περικόψουν τις επικοινωνιακές τους υπερβολές.