ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ότι θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, και ειδικά για το Καλοκαίρι μιλήστε το μαζί του, και θα δείτε ότι οι προτάσεις του θα σας εκπλήξουν πολύ.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ένας χωρισμός είναι και η ευκαιρία, για να τα ξανα-βρείτε με τον εαυτό σας, και όλα αυτά που είχατε αφήσει πίσω. Στα οικονομικά σας θα εξελιχθείτε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ακούτε ποτέ και κανέναν για όλα αυτά, που πρέπει να γίνουν μέσα στην εργασία και την σχέση σας. Μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε τον σωστό τον δρόμο.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην ψάχνετε στα παλιά, για να βρείτε τις λύσεις για το τώρα. Αυτό το Καλοκαίρι θα σας φέρει πιο κοντά, σε μια νέα και ολοκληρωμένη αγάπη.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Από την πλευρά την οικογενειακή του συντρόφου σας, εσείς θα έχετε το πράσινο φως για μια επόμενη κίνηση στον δεσμό σας. Είναι υπέρ σας!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Όλα δείχνουν ότι πια πάνε πιο καλά και πιο σταθερά, μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα και η καλυτέρευση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει υπερβολικά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν θα πρέπει ακόμη να πείτε, τις κρυφές σας σκέψεις, στον άτομο που έχετε ερωτευτεί. Είναι νωρίς και μάλλον θα φέρετε χωρίς λόγο, μεγάλες αναστατώσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, που μόνο σας κάνουν τελικά να γίνεστε ακόμη πιο δυνατοί και διεκπεραιωτικοί.  Φυσικά και γοητευτικοί.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα φέρει στην επιφάνεια ο άνθρωπος σας, και θα πρέπει να παρουσιάσετε και εσείς την θέση σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα σχόλια και τα όποια υπονοούμενα για το παρελθόν σας, που προκύπτουν από τον σύντροφο σας, μάλλον θα πρέπει να και παύσουν. Όλο αυτό είναι λάθος του.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η δύναμη του μυαλού σας είναι και αυτή, που θα δώσει λύσεις και πρακτικές εξελίξεις, μέσα στην ερωτική σας σχέση αλλά και τα οικονομικά σας πλάνα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η ρομαντική διάθεση, που υπάρχει στον φιλικό σας κύκλο, δεν θα πρέπει να σας ξεγελά. Μην χαλάτε την εικόνα σας, για κάτι επιπόλαιο – προσωρινό.

Ερωτική Τύχη: 8/10