Σελήνη τετράγωνο Ουρανός (1:59)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, ενδέχεται να σας αναδυθούν συναισθήματα ανεξαρτησίας, ίσως και χωρίς λόγο, που θα έχουν ως αποδέκτες το φιλικό σας περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως αυτή η αίσθηση παράγεται κυρίως από τη διαταραγμένη συναισθηματική σας ισορροπία, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρορμήσεις.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 3:00 έως τις 11:15

Η μέρα είναι έντονη, κυρίως συναισθηματικά και πνευματικά. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από εκνευρισμούς και παρορμήσεις, γιατί ενδέχεται οι αιτίες τους να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σελήνη σύνοδος Άρης (12:22)

Σας καταλαμβάνει ένας εκνευρισμός, ο οποίος όμως δεν έχει ουσία. Οι διαφωνίες με τον κοινωνικό σας περίγυρο και κάποια οικονομικά ζητήματα που σας προκύπτουν ξαφνικά, ενδεχομένως να σας προκαλούν αυτήν την ένταση, που δεν αποκλείεται να τη μετατοπίσετε και στο χώρο εργασίας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τη 13:30 έως τις 20:00

Σήμερα είστε κάπως ευερέθιστοι και είναι γεγονός πως δεν είστε ιδιαίτερα συνεργάσιμοι, ανεξαρτήτως τομέα. Προσπαθήστε να απομονώσετε το συναίσθημα από τη λογική, διότι θολώνει την κρίση σας και αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και τις καταστάσεις γενικότερα με εχθρικότητα και βιασύνη.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής (21:05)

Είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο καταφέρνετε να κατευνάσετε την υπερέντασή σας και αντιμετωπίζετε τα ζητήματα που σας προκύπτουν με ψυχραιμία και σύνεση. Μάλιστα, σας δίνεται και η ευκαιρία να επανορθώσετε, προσφέροντας τη βοήθειά σας σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.

   Η μέρα δεν έχει ιδιαιτερότητες, οπότε και οι εύνοιες ή οι επιρροές της ημέρας εξαρτώνται από τις σχέσεις που δημιουργεί σήμερα η Σελήνη. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, αποδέκτες των αρνητικών ακτινοβολιών της ημέρας είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη μηδενική και την 5η μοίρα αυτών των ζωδίων. Οι ευνοημένοι του τριγώνου Σελήνης-Ερμή είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου προς 2ουδεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 10η μοίρα αυτών των ζωδίων.