Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, υπάρχει εντιμότητα στις πράξεις μας και μπορούμε να δώσουμε πρακτικές λύσεις στα προβλήματά μας. Έχουμε την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας γρήγορα την εργασία μας και να πετύχουμε ταχεία πρόοδο. Τα πράγματα βρίσκονται σε τάξη και αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε ό, τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία. Αυτή η όψη βοηθά στην όξυνση της πνευματικής σας εστίασης και να βρείτε σαφήνεια μέσα στο χάος. Έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι συνήθως, έτσι ώστε να εργάζεστε πολλές ώρες και να έχετε απόδοση. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους υπάρχει κατανόηση και καταφέρνετε να εστιάζετε και να επεξηγείτε την κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε τα πρωτεία σε μια συζήτηση. Ανακαλύπτετε λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν κι αυτό είναι προς όφελός σας. Έχετε σαφή επιχειρήματα και οι άλλοι πιστοποιούν την εγκυρότητα των ιδεών σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν άνετες κοινωνικές συνθήκες, γενναιοδωρία και φιλικότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές μας προσφέρουν χαρά. Προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και είμαστε πολύ γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη μας στους άλλους και θέλοντας να την μοιραστούμε. Τώρα μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής και έχουμε αγάπη για τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα προβλήματα και τα εμπόδια αλλά αντίθετα, απολαμβάνουμε τις προκλήσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου,ευνοείστε για γάμο, για ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε ευχάριστα, τόσο με τους φίλους σας όσο και με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις, όπως να κάνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας ή ακόμα και να κάνετε μαζί κάτι … υπερβολικό, να αλλάξετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Το ταξίδι σας θα είναι πολύ ευχάριστο. Η προσωπικότητά σας λάμπει και η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή, αν δεν έχετε. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα αποδειχθούν επιτυχείς, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε χρήματα ή να έχετε δοσοληψίες με τους δικηγόρους.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση με την Αφροδίτη αισθανόμαστε την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Απαισιοδοξία, συναισθήματα απομόνωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη.