Την Παρασκευή, θα έχετε την τάση να σκέφτεστε και να σχεδιάζετε παρά να πραγματοποιείτε αυτά που είναι καθήκον ή υποχρέωσή σας. Θα είστε πολύ επικεντρωμένοι σε γεγονότα που αφορούν τη ζωή ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα που μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Είναι δύσκολο να διακρίνετε αν και σε τι βαθμό θα πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα, καθώς θα είστε πολύ παθητικοί στις ενέργειές σας.

Μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε μια δέσμευση ή μια υπόσχεση που δώσατε σε μια γυναίκα, καθώς θα δημιουργήσει για σας μια συναισθηματική δυσφορία σήμερα ή τις επόμενες μέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα έχετε περισσότερα καθήκοντα στην εργασία σας που θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε σήμερα. Η ημέρα περιλαμβάνει ένα σημαντικό επίτευγμα ή την αναγνώριση μιας καλά διεκπεραιωμένης δουλειάς. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τη διάρκεια τους. Φυσικά, τα ταξίδια αναψυχής θα σας προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα και συναντήσεις με καινούργια άτομα. Σήμερα πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δώσετε μια σημαντική απάντηση σε κάποιον που το περιμένει.

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά την επίλυση των προβλημάτων σας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σας αναλογούν χωρίς να ψάχνετε για μια εύκολη διέξοδο από την κατάσταση. Μόνο μια πιο σοβαρή και υπεύθυνη στάση από την πλευρά σας σήμερα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις δυσκολίες από τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από τις εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή και ένα Σαββατοκύριακο, όπου θα έχετε πράγματα να απολαύσετε και άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να τα απολαύσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου την Παρασκευή θα ξεκινήσετε την ημέρα με πολλές ελπίδες για διάφορα σημαντικά ραντεβού, συναντήσεις ή άλλα ιδιαίτερα γεγονότα. Να είστε πολύ προσεκτικοί, χρησιμοποιώντας τακτική και διπλωματία γιατί την Παρασκευή θα αντιμετωπίσετε αρκετές δοκιμασίες που θα προκαλέσουν την υπομονή σας και τους καλούς σας τρόπους. Ιδιαίτερα οδυνηρό θα είναι ότι θα βιώσετε ένα ψέμα, μια εξαπάτηση ή κάτι που έχετε κάνει κάτω από την επιρροή της χειραγώγησης κάποιου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η Παρασκευή θα είναι μια μέρα γεμάτη έρωτα, συναντήσεις και εμπειρίες με αγαπημένα άτομα που βρίσκονται κοντά ή μακριά. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά σύντομες. Πολλοί από εσάς θα έχουν διάφορες δεσμεύσεις σχετικά με ένα παιδί ή ένα εγγόνι, συμπεριλαμβανομένων κάποιων ταξιδιών αναψυχής.