Κριός : Κάνετε μια κούρσα, έναν αγώνα δρόμου για να έρθουν οι καταστάσεις, έτσι όπως εσείς θέλετε. Σίγουρα ουδείς από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.

Ταύρος : Αν δεν ξέρετε κάποια βασικά πράματα για το παρελθόν του ανθρώπου σας, αλλά της οικογένειας του, πιθανόν και να τα μάθετε μέσα από τυχαίες συμπτώσεις.

Δίδυμοι : Έχετε πραγματικά τρομάξει, με τις αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει ο άνθρωπος σας, μέσα στον δεσμό σας. Φυσικά και δεν είστε τα ζώδια, που θα διατηρήσουν κλειστό το στόμα τους.

Καρκίνος : Δεν έχετε ακόμη φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, συνεννόησης με τον άνθρωπο σας, και εξού και οι παρεξηγήσεις. Αλλάξτε τις επικοινωνιακές σας προσεγγίσεις.

Λέων : Τελικά τα πράματα, είναι πολύ καλύτερα από αυτό που φανταζόσασταν. Υπάρχουν μεγάλες οικονομικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Παρθένος : Αυτά τα αισθήματα, που έχετε εισπράξει μέσα από τις πράξεις του ανθρώπου σας, είναι πέραν του δέοντος αρκετά …για να πεισθείτε για την αγάπη του.

Ζυγός : Έχετε κλειστεί στη μοναξιά σας, καθώς εκεί και μόνο αισθάνεστε πια ασφαλείς. Μόνο όμως εσείς φταίτε, που επιτρέψατε σε κάποιον να σας πληγώσει.

Σκορπιός : Αν η εποχή σας βρίσκει σε μια διπλή ερωτική κατάσταση, σίγουρα τα πράματα πιθανόν και να γίνουν πιο δύσκολα, καθώς οι απαιτήσεις όλων θα μεγαλώσουν.

Τοξότης : Είσαστε άκρως τυπικοί και καλά κάνετε, μέσα στην εργασία σας. Κρατήστε αυτό το προφίλ, και θα δείτε ότι όλες οι γλώσσες σύντομα να σταματήσουν.

Αιγόκερως : Φυσικά και υπάρχει και η λογική του, να δώσετε ένα μόνιμο αντίο, στον πρώην σας, που μόνο έρχεται και ξανα-έρχεται χωρίς κάποια πρόοδο.

Υδροχόος : Αναζητάτε κάποιον από τα παλιά. Το ίδιο κάνει και αυτός αυτήν την εποχή. Το σύμπαν σας θέλει και πάλι μαζί, και κάπως έτσι θα έρθει η επανασύνδεση.

Ιχθείς : Δεν μπορείτε συνέχεια και μόνο εσείς, να εξυπηρετείτε τους άλλους, και ποτέ οι άλλοι εσάς. Αυτό είναι και κάτι που το βιώνετε και μέσα στην σχέση σας.