Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή. Η Δευτέρα έχει μια έντονη ερωτική αύρα και μια βαθιά έρευνα συναισθημάτων. Η Τρίτη με την πανσέληνο γίνεται περισσότερο “κινητική” που σημαίνει πως περνάμε σε έντονη δράση τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη. Συζητήσεις, υποσχέσεις, σχέδια για το μέλλον, ανταλλαγή δώρων, πλάνο διακοπών, ευχάριστη διασκέδαση με τρόπους που ευχαριστούν τον καθένα ξεχωριστά, καλλιτεχνικά “δρώμενα” , επισημοποιήσεις σχέσεων. Η 15η μοίρα του Σκορπιού που βρίσκεται ο Δίας, έστω και ανάδρομος, δίνει την έντονη κίνηση και την δράση, σε ότι κι αν “πρεσβεύει”.   Έτσι, υποδεχόμαστε και επίσημα το καλοκαίρι με χαρούμενη ερωτική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Αρκετοί απο εσάς θα απολαύσετε την εκδήλωση-εξομολόγηση συναισθημάτων από το πρόσωπο που συνδέεστε. Θα νοιώσετε πληρότητα αγάπης και η ψυχολογία σας γίνεται σαφώς καλύτερα. Η έντονη κοινωνική ζωή που παρουσιάζεται αυτήν την εβδομάδα, είναι μια ανάσα από το άγχος που είχατε πριν λίγο καιρό, κι είχατε μπει στην διαδικασία να αναρωτιέστε, αν ο άνθρωπος σας ενδιαφέρεται πραγματικά για την δική σας ανάγκη. Ε λοιπόν, τώρα θα σας λυθούν πολλές απορίες και το χαμόγελο θα φωτίζει το πρόσωπο σας. Μην αφήσετε την γκρίνια να επισκιάσει την καλή σας στιγμή. Πηγαίνετε με την “ροή” των πραγμάτων και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κι ευτυχισμένες σχέσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, είστε στην ευχάριστη θέση να ακούσετε για κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς, τουλάχιστον στο να γίνει η πρώτη γνωριμία ή η πρώτη συνάντηση, έτσι βρε αδελφέ, για να δείτε τα σημεία ταύτισης σας. Οι “κυνηγοί” ελεύθεροι, θα βγουν προς αναζήτηση συντρόφου, με άριστη διάθεση και ψυχολογία. Προσοχή όμως “σκληροί παίχτες” στην προσέγγιση ατόμου που σας “καίει” . Δώστε μια πινελιά ευαισθησίας στην προσέγγιση σας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Με ταχείς ρυθμούς θα κινηθείτε αυτόν τον καιρό στην αισθηματική σας ζωή. Οι συζητήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, που επικρατούσε μια “βουβαμάρα” ανάμεσα σε σας και τον-την σύντροφο σας. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να “θέσετε” τα πράγματα επί τάπητος και να εκφράσετε τις ενδότερες ανησυχίες και απορίες σας. Είναι ένα καλό διάστημα να δώστε και να πάρετε εξηγήσεις, προκειμένου να λυθούν ορισμένα προβλήματα που ενοχλούσαν την σχέση σας. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί, όπως “επιτάσσει” η φύση του Ερμή στον Δίδυμο και όχι αμετακίνητοι στις δικές σας απόψεις. Μόνο έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα καλύτερα. Όσον αφορά τον-την σύντροφο σας, είναι σε θέση να δεχτεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις την πρωτοβουλία  σας, αρκεί να μη νοιώσει προσβολή. Οι “singles” θα δράσετε με πιο ελεύθερο πνεύμα και πιο “τρελούτσικη” διεκδίκηση. Αυτό που φαίνεται να δώσετε σημασία σε μια νέα γνωριμία, είναι το “μυαλό” και τα ενδιαφέροντα του καινούργιου προσώπου. Εδώ που τα λέμε, μια καλή συζήτηση, είναι το καταλληλότερο πράγμα να σας κάνει να αντιληφθείτε τις ιδέες και τις απόψεις του ατόμου. Και στην τελική, να δείτε αν ταιριάζετε ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πανέμορφες στιγμές για εσάς και τον δεσμό σας φίλοι μου. Με χαρούμενη διάθεση και καλή ψυχολογία, δεν αφήνετε έξοδο για ψυχαγωγία και γλέντι με κοινωνικό περίγυρο. Είστε άνθρωποι κεφάτοι από την φύση σας, σε βαθμό που μπορεί να παρεξηγηθείτε. Δεν σας αρέσει η μιζέρια και τα προβλήματα. Βρίσκεστε λοιπόν στο καταλληλότερο διάστημα να μοιραστείτε τις καλές στιγμές με το ταίρι σας. Η αλήθεια είναι πως επιβάλλεται μιαανανέωση στη σχέση σας, αφού περάσατε τις “Συμπληγάδες” πριν από λίγο καιρό. Στην σκέψη σας υπάρχει και η έννοια κάποιου δώρου, είτε πραγματικού είτε μεταφορικού, από και προς εσάς. Το οφείλετε στον εαυτό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, “χύνονται” στην ζωή, την διασκέδαση, τα πάρτι, συναυλίες, κλαμπάκια και ότι άλλο λαχταράει η ψυχή σας, κυνηγώντας κάποιον “χαμένο θησαυρό” ή το άτομο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η “ψαριά” θα είναι καλή, αρκεί να ρίξετε το κατάλληλο “δόλωμα”. Θυμηθείτε πως η κυριότερη έκφραση είναι η ευγένεια και η καλοσύνη. Άλλωστε, είναι στοιχεία που υπάρχουν στον χαρακτήρα σας. Φροντίστε λοιπόν να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ ευνοϊκό διάστημα να λυθούν τυχούσες παρεξηγήσεις που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό με το ταίρι σας. Με γνώμονα την λογική, την φαντασία, το συναίσθημα και την αρμονία, θα καταφέρετε να διορθώσετε τα “στραβά” μονοπάτια που ακολουθούσατε εσείς η ο σύντροφος σας και να βαδίσετε σε έναν κόσμο ειρηνικό κι ονειρικό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα μπουν στην διαδικασία της επισημοποίησης δεσμού, κι απ’ ότι φαίνεται, τώρα είναι το σωστό “timing” . Στον ερχομό απόγονου θα αναφερθούμε για μια άλλη ομάδα του ζωδίου, γεγονός που φέρνει μεγάλη χαρά, ειδικά στα άτομα του ζωδίου σας, που από όσο ξέρουμε, η “οικογένεια” είναι πολύ σημαντική για σας. Για τους αδέσμευτους Καρκίνους, πνέει ο αέρας ελπίδας και ικανοποίησης. Γνωριμίες που πρόκειται να γίνουν τώρα, είναι στην σωστή ώρα να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο. Βλέπετε, βρισκόμαστε στον κατάλληλο καιρό, να αξιοποιηθούν ανθρώπινα συναισθήματα. Φυσικά, δεν αποκλείονται γνωριμίες παλαιότερες, όπου απλά υπήρχε μια στοιχειώδης επικοινωνία και τίποτα παραπάνω, να προχωρήσουν σε κάτι πιο ουσιαστικό με εξαιρετικά καλή διάθεση, κι από τις δύο μεριές.

ΛΕΩΝ: Σε πολύ καλή θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για πολλούς δεσμευμένους Λέοντες. Η συμμετοχή της πανσελήνου ενισχύει το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο, από ιδιαίτερες στιγμές ευχαρίστησης και συνεννόησης, ακόμη και στις πλέον προβληματικές καταστάσεις. Άνεμος συμφιλίωσης για όσους βρίσκονται σε κόντρα, με την σφραγίδα της “δικαίωσης” για όσους έχουν αδικηθεί. Έτσι, θα παρατηρήσετε μια τάση απόλυτης ισορροπίας ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, κι ίσως για μοναδική ή λιγοστή φορά, ταύτιση συναισθημάτων. Μπορείτε να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε πράγματα για το μέλλον. Τώρα θα βρουν αντίκρυσμα, εν αντιθέσει με άλλες εποχές που υπήρχε σύγκρουση απόψεων. Όσοι είστε μόνοι, μπορείτε να βγείτε προς αναζήτηση συντρόφου, αρκεί να εφαρμόσετε μερικές απόι τις αρχές σας. Όπως ευγένεια, μεγαλοπρέπεια, αρχοντιά, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό, για να μην εκτεθείτε. Να θυμάστε, πως γνωριμίες που θα γίνουν αυτήν την περίοδο, έχουν δυνατή προοπτική ευχάριστης κατάληξης, εφόσον το θελήσετε. Ακόμη κι αν το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, κοινωνικά ανήκει σε πιο χαμηλή τάξη από σας, να ξέρετε πως θα έχει μια απέραντη καλοσύνη στην ψυχή και θα είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Στο χέρι σας είναι λοιπόν, να γίνει η καλή επιλογή συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς φίλοι μου, τα πράγμα δεν φτάνουν στην αισιοδοξία ακόμα. Είναι ένα σοβαρό διάστημα, που πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να παρθούν αποφάσεις με μεγάλη σοβαρότητα και λογική. Νοιώθετε συναίσθημα μοναξιάς, ακόμη κι βρίσκεστε σε σχέση. Η κρίση που υπάρχει ανάμεσα σας, έχει λίγο δρόμο ακόμα. Συντονίστε την σκέψη σας και τον τρόπο έκφρασης σας, με το πρόσωπο που συνδέεστε, γιατί κάπου, έχετε βάλει κι εσείς το χεράκι σας και τα πράγματα παραμένουν σε στασιμότητα. Υπάρχει μια ευνοϊκή προοπτική, αυτήν την εβδομάδα με τις καλές πλανητικές θέσεις, πρέπει όμως να βάλετε λίγο “νερό στο κρασί σας” . Οι μοναχικοί του ζωδίου, είστε σε μια δύσκολη φάση, όμως τα μαντάτα, είναι πολύ καλύτερα για όσους είναι μόνοι αυτόν τον καιρό. Σε συνδυασμό με μια μετακίνηση ή κάποια γιορτή, παρουσιάζονται ευκαιρίες για γνωριμίες, με αρκετά καλής ποιότητας χαρακτήρα. Το κυριότερο είναι πως θα ανταμωθείτε με ανθρώπους ευαίσθητους και με μια ψυχή γλυκιά. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε τέτοιους στην ζωή σας, για να σας “ξυπνήσουν” την “τεράστια” λογική σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες και μείνετε σε μια καλύτερα συμπεριφορά. Λόγω ανασφάλειας, κρύβετε πολύ καλά τις ευαισθησίες σας. Καιρός να απαλλαχτείτε από αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι από εσάς, κατάφεραν να διατηρήσουν την σοβαρή τους σχέση, τα προηγούμενα χρόνια με τον Ουρανό στον 5ο οίκο σας, εκτός από “ήρωες” , είστε και τυχεροί. Τι γίνεται όμως με όσους είχαν απώλειες με πολύχρονες ή και νόμιμες σχέσεις, θα το διαπιστώσετε αρκετά σύντομα, τώρα που η μονιμότητα κάνει την εμφάνιση της για τα καλά στην ζωή σας και σας υπενθυμίζει την ανάγκη για κάτι σταθερό. Έτσι, όσοι διατηρείτε μετά χιλίων βασάνων την νόμιμη-μόνιμη σύνδεση σας, θα παρατηρήσετε μια γλυκιά αύρα ρομαντισμού να σας αγκαλιάζει. Είναι μια δύναμη που σας ωθεί σε πιο λογικά πλαίσια και πιο κατασταλαγμένη άποψη. Είναι ένα καλό διάστημα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, κάνοντας σχέδια από κοινού για καλύτερες συνθήκες μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι, λόγω προηγούμενων αποτυχιών, είστε διχασμένοι κατά κάποιο τρόπο και προβληματισμένοι, αν θα πρέπει να προχωρήσετε σε μια νέα προσέγγιση ατόμου ή να παραμείνετε “singles”. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για νέες παρουσίες στην ζωή σας. Το πόσο όμως θα προχωρήσετε εξαρτάται ολοκληρωτικά από την διάθεση σας και τις ανάγκες σας αυτόν τον καιρό. Να θυμάστε πως στο “τραπέζι” , μόνο σοβαρές προτάσεις “ρίχνονται”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : “Ευτυχείτε” που έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Άλκης Στέας, καλοί μου Σκορπιοί. “Αδράξτε την μέρα” και μην αφήσετε στην τύχη του τίποτα. Οι προοπτικές για βελτίωση της σχέσης σας είναι σπουδαίες. Εκμεταλλευτείτε κάθε καλή ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που συνδέεστε και μην αφήσετε να χαθούν τα όνειρα σας. Έτσι κι αλλιώς, έχετε το Σύμπαν με το μέρος σας. Ένα δώρο, μια έξοδος, ένα ταξίδι, είναι στο “μενού” των καλών ημερών. Διαλέγετε και παίρνετε. Ας μην ξεχάσουμε και την “εσάνς” ρομαντισμού, που δίνει άρωμα στην σχέση και την βοηθάει να διατηρηθεί. Οπότε, είναι το πλέον κατάλληλο διάστημα να μοιραστείτε με το ταίρι σας, τις ανησυχίες ή τις απορίες που έχετε και να καταφέρετε κάτω από πνεύμα συνεργασίας, να το λύσετε μαζί. Μερικοί ελεύθεροι Σκορπιοί, βρίσκονται εδώ και καιρό σε μια “πλατωνική” κατάσταση. Έχουν αδυναμία σε κάποιο πρόσωπο, που πιθανόν να μην ευνοούν οι συνθήκες να συνδεθείτε. Όσο για τους “κυνηγούς” , μάλλον ξεκινάτε αδιάκοπο “κυνήγι” και όπως θα διαπιστώσετε, είναι “ούριος” ο άνεμος, που ωθεί τούς στόχους σας. Πιθανόν δε, να συμβεί κάποια γνωριμία, μέσα από οικογενειακό κύκλο-έστω και μακρινό- που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Και από την άλλη πλευρά όμως, θα υπάρχει ανάλογη στάση ενδιαφέροντος. Επομένως, δεν είναι κακό, να προβείτε σε γνωριμία από πιο κοντά, με τις “ευλογίες” του Δία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σας διάθεση, ξεκινάει από την ψυχή. Έχοντας τον κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας στον 12ο οίκο σας, οι σκέψεις και οι στόχοι, έχουν εξαιρετικά θετικό “χρώμα” και σας προδιαθέτουν κι εσάς να λειτουργήσετε, κάτω από αυτήν την ιδεολογία. Κάποιοι καλοί φίλοι θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με τον-την σύντροφο σας. Επίσης, μπορεί απλά να βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, τα οποία λειτουργούν ουδέτερα, άρα θετικά, απέναντι στην σχέση σας. Για να πάρετε ώθηση λοιπόν φροντίστε να βρεθείτε σε κοινωνικό κύκλο, ώστε να περάσατε πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σας και να ανανεωθείτε, γιατί το έχετε απόλυτη ανάγκη. Κάντε κάποιο δώρο στον άνθρωπο σας, δείξτε τρυφερότητα και ευαισθησία και η ανταπόδοση, θα είναι θεαματική. Οι ελεύθεροι Τοξότες, γεμίζετε την φαρέτρα σας και βγαίνετε στον κόσμο, ανάμεσα σε φιλικούς κύκλους, ώστε να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Και η αλήθεια είναι πως μπορείτε να το καταφέρετε αυτό. Επιστρατεύστε την ευγένεια σας, αλλιώς θα “τρομάξετε” το άτομο που θα σας αρέσει, κι ίσως το βάλει στα πόδια. Όταν θέλετε, γίνεστε πραγματικοί ιππότες, αρσενικοί ή θυληκοί και μπορείτε να καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Αλίμονο από αυτούς που δεν σας γνωρίζουν καλά. Δώστε λοιπόν τον καλύτερο σας εαυτό και ο Δίας, θα σας ανταμείψει με το δώρο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε καλό “mood” θα βρίσκεστε κι εσείς και το ταίρι σας. Είναι σίγουρα από τις καλύτερες-εδώ και πολύ καιρό- πλανητικές όψεις, που μόνο εύνοια μπορεί να δώσει. Για να καταφέρετε να βιώσετε μέχρι το “μεδούλι” την ομορφιά αυτών των θέσεων, θα πρέπει να στραφείτε προς το άτομο που συνδέεστε με μεγαλύτερη ευαισθησία, ρομαντισμό αλλά και ευγένεια. Και μεταξύ μας, ενώ είστε πολύ ευαίσθητα άτομα, δεν μπορεί να το διακρίνει ο άλλος, δεδομένου ότι κρύβεστε πολύ καλά. Όχι πως είναι λάθος αυτό, απλά αν θέλετε να ζήσετε κάποιες τρυφερές στιγμές με τον-την σύντροφο σας, “αποκαλυφτείτε” απέναντι του, ώστε να πάρει το “σήμα” και να καταλάβει πως ο ψυχισμός σας, είναι διαμάντι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, “εκδράμουν” , φορώντας τον καλό εαυτό τους, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Βέβαια, επειδή το χιούμορ σας είναι κάπως καυστικό, δώστε το περιθώριο να σας πλησιάσει ο άλλος με θετικότητα, κι όχι με φόβο “εκτέλεσης”. Ομολογουμένως, έχετε κι εσείς τα δίκια σας. Δεν είναι λίγες οι φορές, που απογοητευτήκατε από έρωτα. Δεν είναι όμως ίδιες, ούτε όλες οι εποχές, ούτε όλοι οι άνθρωποι. Μην ξεχνάτε πως τώρα έχετε σύμμαχο το Σύμπαν, που θα σας ανοίξει δρόμους προς τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή η εβδομάδα, κρύβει το αγαπημένο σας “σπορ”. Συζητήσεις. Είναι χαρακτηριστικό σας πως αγαπάτε να κάνετε διαλόγους, ακόμη κι αν διαφωνείτε. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία της επικοινωνίας για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που είστε σε σχέση. Ενημερωτικά να σας πω, πως τέτοιες θετικές όψεις, σπάνια συμβαίνουν, επομένως δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να έχετε στο “ημερολόγιο” σας, μερικές ακόμη καλές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Η μουσική, ο χορός, οι μετακινήσεις, τα όμορφα λόγια, η έκφραση αγάπης και η ευγένεια, είναι τα μεγαλύτερα “κλειδιά” που θα πρέπει να χειριστείτε. Και μην ανησυχείτε. Δεν θα γίνει μονόπλευρα. Και το άτομο της σχέσης σας, θα αναγνωρίσει την ευχάριστη προσπάθεια σας και θα φερθεί αναλόγως. Αυτό σημαίνει, πως στην πραγματικότητα θα μείνετε ικανοποιημένοι, κι εσείς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, θα κινηθούν σε γνώριμους χώρους, κάτι σαν στέκια, όπου το ενδιαφέρον για το άλλο φύλο, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο. Το ίδιο ισχύει και για όσους σας πλησιάσουν αυτές τις μέρες, με σκοπό το φλερτ ή ακόμη κάτι περισσότερο. Εμπρός λοιπόν φίλοι μου, στον βωμό της “απόλαυσης” και της ευχαρίστησης.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εβδομάδα αυτή θα σας κάνει να νοιώσετε ομορφότεροι από ποτέ. Η διάθεση σας για διασκέδαση, για δράση, κοινωνικότητα, ακόμη και μικρά ταξίδια, σας φανερώνει τον καλύτερο εαυτό σας. Ευτυχώς η εποχή “συνάδει” με το βασικότερο στοιχείο σας, που είναι η ευαισθησία και η γλυκύτητα. Με αυτό λοιπόν το πρόσωπο, στρέφεστε στον άνθρωπο σας και υποκινείτε τον καλό εαυτό του. Έρχονται στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία σας, αλλά και του συντρόφου και αναθεωρείτε αμφότεροι τη σχέση σας, κάτω από μια οπτική που κρύβει τεράστιο ρομαντισμό και πανέμορφη, ζεστή διάθεση. Μια ανταλλαγή δώρων είναι πολύ πιθανή, αφού σαν άνθρωποι, έχουμε μάθει να “παντρεύουμε” την ύλη με το συναίσθημα. Πιθανόν να μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε διακοπές για το καλοκαίρι ή κάποια μάζωξη αγαπημένων ατόμων. Οι αδέσμευτοι μπορούν να προχωρήσουν σε νέες γνωριμίες, όπου το πιθανότερο είναι να υπάρχει ανταπόκριση και να προκύψει κάτι πολύ καλό. Δείξτε λοιπόν όλη σας την γοητεία και εκφραστείτε με τον καλύτερο εαυτό σας. Να είστε σίγουροι, πως με την ανάλογη συμπεριφορά σας, θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, στην νέα αυτή κατάσταση.