ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν θέλετε να συναγωνιστείτε την τωρινή συντροφιά που έχει ο πρώην σας. Μάλλον θα πρέπει μέσα στην καρδιά σας και σε πραγματικό επίπεδο, να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Τα μάτια σας μαρτυρούν τα πάντα. Ακόμη και η εξωτερική σας εμφάνιση έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο. Αυτός ο νέος έρωτας, σας έχει πραγματικά αναστήσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η εργασία και η φιλική σας παρέα, είναι μόνο ότι πια σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Τα ερωτικά σας σχέδια δεν έπιασαν τόπο, άρα θα το ξαναπροσπαθήσετε αργότερα μέσα στο Θέρος.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το ότι είστε μόνοι, σας δίνει το δικαίωμα να κοιμάστε άνετα και χωρίς να έχετε τις τεράστιες αγωνίες του συντρόφου σας. Επίσης, και να δείτε και πιο πολλά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η εποχή έχει για εσάς, πολλά να σας προσφέρει μόνο και αν είστε και εσείς σε ένα στάδιο – θέση, να τα υποδεχτείτε. Χρησιμοποιήστε τα χρήματα που σας έρχονται, για να λήξετε παλιές υποχρεώσεις.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε για ακόμη μια μέρα τα νεύρα σας, με τον άνθρωπο σας, που δεν καταλαβαίνει ότι μια σχέση ποτέ, δεν μπορεί να λειτουργήσει μονόπλευρα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είσαστε από τους πιο αυστηρούς κριτές τελικά του εαυτού σας. Αυτό τουλάχιστον, θα σας σώσει από τις όποιες μη επιτυχημένες επόμενες σας ερωτικές επιλογές.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είτε έχετε κάνει κάποια καινούργια γνωριμία, είτε έχετε χαθεί μέσα στο χαρτοβασίλειο της εργασίας σας. Πάντως οι δικοί σας άνθρωποι, σας ψάχνουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ   

Θα έχετε κάποια επίσκεψη από τα παλιά, που θα σας προκαλέσει και πάλι ερωτικές αναστατώσεις. Αν είστε μόνοι σας ακόμη, πιθανόν και μια επανένωση να προκύψει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχει σχέση – αγάπη – συντροφιά, κατά προσωπική παραγγελία. Αυτά που θα σας φέρει η ζωή στον δρόμο σας, θα πρέπει να τα αξιολογήσετε πολύ προσεχτικά.

 Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Προσπαθείτε να μην κάνετε κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σας, αλλά και να είστε εντάξει και ακέραιοι,  σε υποχρεώσεις που έχετε από το παρελθόν σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αποφασίστε ποιο αντηλιακό θα πάρετε μαζί σας στις φετινές διακοπές, καθώς χρήμα, έρωτες, φίλοι, οικογένεια είναι όλα πια, ευθυγραμμισμένα με τις επιθυμίες σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10