Δεν είστε τα ζώδια που παίρνετε συμβουλές, αλλά μόνο δίνετε και είναι και καλές! Μια κατάσταση μέσα στην οικογένεια σας, πρέπει άμεσα να λήξει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μη ακούτε τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι, μέσα στην ερωτική τους σχέση. Πιθανόν και να δηλώνουν όλα καλά, ενώ όλα είναι τελικά …μόνο γκρίζα και άσχημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Υπάρχει μια μόνιμή ίσως και εμμονική σκέψη, μέσα στο μυαλό σας που ακουμπά, την περίπτωση κάποιας επανασύνδεσης, με άτομο που ήδη είναι δεσμευμένο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Δεν θα δείτε ακόμη κάποια εμφάνιση του πρώην σας, ή του συντρόφου σας, καθώς είναι πολύ θυμωμένος μαζί σας. Από την νέα εβδομάδα, κάτι θα αλλάξει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας, που σας αγαπάει και το ξέρετε. Αυτοί που σας στηρίζουν είναι και αυτοί, που αξίζουν την παρουσία σας. Ο νέος έρωτας, θα έρθει και αυτός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Είναι μεγάλος ο φόρτος της εργασίας σας, καθώς έχετε ανοιχτεί και σε άλλα μέτωπα. Το θετικό είναι ότι από οικονομικής πλευράς, θα είστε πολύ πιο ασφαλείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η καρδιά σας και πάλι έχει γίνει κομμάτια χίλια! Ξέρετε ότι όπου υπάρχουν και τρίτες παράλληλες καταστάσεις, τίποτα και ποτέ δεν θα είναι φυσιολογικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Έχετε πολλά μυστικά από τον σύντροφο σας. Μάλλον θέλετε με μέτρο και με την πάροδο του χρόνου, να του τα εξομολογηθείτε. Θα δείτε και τις σχετικές αντιδράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Όλα μέσα στο μυαλό σας, πια έχουν ηρεμήσει και θέλετε αυτό το Καλοκαίρι, να κάνετε πράματα μόνο για εσάς. Σίγουρα προτεραιότητα δώστε σε επάγγελμα και φίλους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Είσαστε η ερωτική εγγύηση, για όλον τον ζωδιακό κύκλο. Όλοι θέλουν την ασφάλεια και την μονιμότητα που μπορείτε να προσφέρετε…και την υλική φυσικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Αν έχετε μπει σε μια καινούργια ερωτική σχέση, θα ήταν σωστό από τώρα και από την δική σας την πλευρά, να δηλώσετε  τα περίεργα σας ωράρια και χόμπυ!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε κάνει άλματα στην διάθεση σας, και αυτό έχει φέρει και την αρμονία στην ερωτική – προσωπική σας ζωή. Όλα τα άλλα, θα σας τα φέρει το Καλοκαίρι.