Στις 29 Μαΐου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των διδύμων και δημιουργεί τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στην καθημερινότητα μας μεγαλύτερη κινητικότητα και κοινωνικότητα, ενώ ταυτόχρονα μας κάνει και πιο ανοιχτούς στο διάλογο. Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας).

 

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον 3ο οίκο σας, η καθημερινότητά σας ανεβάζει ταχύτητα με τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας να πολλαπλασιάζονται. Το διάστημα αυτό θα υποχρεωθείτε σε πολλές και μικρές μετακινήσεις, ανεξάρτητα από τους τομείς που αφορούν. Ταυτόχρονα η κοινωνικότητά σας σάς επιτρέπει και μέσω της διπλωματίας να διαχειριστείτε επιτυχώς ανθρώπους ή καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπική σας νίκη σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας. Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα, όποια και να είναι τα ζητήματα που σας προκύπτουν, έχετε τον τρόπο να τα επιλύετε άμεσα και με επιδεξιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία περίοδος, κατά την οποία διαθέτετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσετε επικερδείς για εσάς συνθήκες, ανεξάρτητα με τον τομέα του ενδιαφέροντός σας. Η είσοδος του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας σάς δημιουργεί μία τάση για εκλογικευμένη σπατάλη, κυρίως σε ό,τι αφορά στις προσωπικές σας ανάγκες. Ωστόσο, δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα γίνεστε αλόγιστα σπάταλοι για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γνωστή η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε σωστά τα υλικά σας αγαθά, έτσι και τώρα σας δίνεται ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήμα, προνοώντας για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται στο μέγιστο τόσο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, όσο και του πλανήτη σας. Έτσι ξεκινάει μία περίοδος έντονης κοινωνικότητας, ενώ οι επικοινωνίες σας με τους άλλους ανθρώπους γίνονται τακτικότερες και σε πολύ καλό κλίμα. Διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας υποθέσεις με οξυδέρκεια, ενώ καταρρίπτετε έναν προς έναν τους στόχους σας μέσω της υψηλής τέχνης της διπλωματίας. Αυτό το διάστημα, ενδέχεται να ασχοληθείτε εκτενώς με εκκρεμότητες που έμειναν ανολοκλήρωτες τον περασμένο καιρό. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή/και στα περιουσιακά σας στοιχεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους, σας δημιουργεί την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από τη «φασαρία» και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να ανασυνταχθείτε, και όχι μόνο αυτό. Θα συλλέξετε ιδιαιτέρως χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ανθρώπους που σας υπονόμευαν κρυφά, ή έστω έντεχνα, και θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να μπορέσετε να τους αποδυναμώσετε μέσω της διπλωματικής οδού. Θα αντιληφθείτε ότι τώρα είναι μια κατάλληλη περίοδος να διορθώσετε πιθανά λάθη που κάνατε το προηγούμενο έτος, επιτρέποντας στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους να ξεκινήσετε να «θεραπεύετε» ό,τι μέχρι τώρα δε λειτουργούσε σωστά.

ΛΕΩΝ

Η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει την πραγματοποίηση των στόχων σας μέσω των γνωριμιών σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να συναντηθείτε με φίλους, κάτι που για πολύ καιρό αναβάλλατε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τώρα, μετά από αρκετούς μήνες κούρασης και δουλειάς, έρχεται η θέση αυτή του Ερμή για να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε λίγο με την κοινωνική σας ζωή και να σας θυμίσει ότι είναι εντάξει να δουλεύουμε για να ζούμε, αλλά σε καμία περίπτωση το αντίστροφο. Σε αυτό το κλίμα, ξοδεύετε περισσότερα για την ψυχαγωγία και για τους φίλους σας αλλά ταυτόχρονα δεν παύετε να θέτετε στόχους, όντας πιο αισιόδοξοι από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να χρησιμοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή αλλά και την κοινωνικότητά σας εν γένει ως χαρακτηριστικό, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής από το ζώδιο του Διδύμου σάς ευνοεί στο να βελτιώσετε σημαντικά την επικοινωνία με ανώτερους ιεραρχικά ανθρώπους στον εργασιακό σας χώρο, γεγονός που θα λειτουργήσει ως εξαιρετικό καύσιμο για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας προσδοκιών. Αξιοποιήστε αυτή τη λάμψη κοινωνικότητας που έχετε τώρα, μαζί με τον διευρυνόμενο κύκλο γνωριμιών σας, ώστε να στρώσετε το δρόμο για μεγαλύτερες και σπουδαιότερες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους τρέφει, τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο, τη δημιουργικότητά σας. Η αισιοδοξία σας, που είναι γεγονός πως την είχατε χάσει τον τελευταίο καιρό, και οι υγιείς επικοινωνίες που έχετε με τους ανθρώπους γύρω σας σάς δημιουργούν μια απροσδιόριστη αίσθηση ανάτασης, καθώς όλοι γνωρίζουν πως ένας Ζυγός που επικοινωνεί αποτελεσματικά, είναι ένας ευτυχισμένος Ζυγός. Η εγγενής σας πολυπραγμοσύνη σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας, σας βοηθούν να ελίσσεστε αποτελεσματικά και να αποφεύγετε «περίεργες» καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να οργανώσετε ή/και να κάνετε κάποιο ταξίδι είτε για δουλειά, είτε για ψυχαγωγία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο αποφασιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και ειδικά όταν οι στόχοι είναι σημαντικοί, μπορεί να φτάσουν κυριολεκτικά οπουδήποτε για να τα καταφέρουν. Ο Ερμής, σας ξυπνά μια πιο παράτολμη, ενδεχομένως και δυνάμει παρεκκλίνουσα, συμπεριφορά προκειμένου να κατακτήσετε τις κορυφές που θέλετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε τη στιβαρή σας φύση και να ακολουθήσετε την απόλυτα νόμιμη οδό για την όποια δραστηριότητά σας. Άλλωστε, ξέρετε πως από τη στιγμή που θα βάλετε κάτι στο μυαλό σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχετε. Τέλος, η περίοδος αυτή ευνοεί την αξιολόγηση των φίλων σας, ώστε να μείνουν όσοι πρέπει στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αυξημένες κοινωνικές σας υποχρεώσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο, σας αναγκάζουν να ανεβάσετε ρυθμούς και να αξιοποιήσετε την ούτως ή άλλως εξαιρετικής δεινότητας κοινωνικότητά σας, προκειμένου να προωθήσετε τους στόχους σας. Ακόμα, η προσωπική και κοινωνική σας ζωή, ειδικά σε ό,τι αφορά εσάς και το/τη σύντροφό σας, φτάνουν στο απόλυτο ζενίθ τους με ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, διασκεδάσεις, σημαντική ψυχαγωγία, συνεχείς εξόδους και επιτέλους μετά από καιρό ξέγνοιαστες στιγμές. Η προσωπικότητά σας εκπέμπει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη, κάτι που έλκει τους άλλους προς τα εσάς και σας βοηθά να κερδίσετε σημαντικές συμμαχίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρα πολλές υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας δε σας επιτρέπουν ούτε το παραμικρό διάλειμμα. Παρ’ όλα αυτά, η ευελιξία σας και η βαθιά γνώση όλων αυτών με τα οποία καταπιάνεστε σάς βοηθούν να ανταπεξέρχεστε αλώβητοι, από τις καθημερινές σας «δοκιμασίες». Ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια, ο Ερμής λειτουργεί ως ο απόλυτος σύμμαχός σας και σας βοηθά να τα υπερπηδάτε. Οι ικανότητές σας να τα καταφέρνετε είναι τουλάχιστον αξιόλογες, αλλά είναι σημαντικό όταν νιώθετε ψυχική και σωματική κούραση, να δίνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να ανασυνταχθεί, μιας και μόνο έτσι θα παραμείνετε αποδοτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα και αν η καθημερινότητά σας μερικές φορές μοιάζει…βουνό, η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους, έρχεται να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο, για να αποσυμφορήσετε την ένταση και την κούραση που νιώθετε. Παίζετε, ρισκάρετε, φλερτάρετε, πειραματίζεστε όχι όμως για πολύ, καθώς δέχεστε με χαρά τα διαλείμματα που σας προσφέρει τόσο απλόχερα ο Ερμής, αλλά κατά βάθος είστε άνθρωποι της συνήθειας. Μιας εντελώς αντισυμβατικής συνήθειας βέβαια, αλλά και πάλι χρειάζεστε τη δική σας προσωπική σταθερότητα. Μπορείτε τώρα να αναζητήσετε και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους σάς προτρέπει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά και δικά σας θέματα: να φροντίσετε το σπίτι και τις ανάγκες του, να επικοινωνήσετε με οικεία σας πρόσωπα κ.ο.κ. Μπορεί να δείτε ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες, τόσο που ενδεχομένως να σας αναγκάσουν να ασχολείστε με ζητήματα της δουλειάς και εκτός ωραρίου. Παρά το οξύμωρο σχήμα, τόσο ο εργασιακός σας φόρτος όσο και η ανάγκη σας να φροντίζετε τους ανθρώπους σας αλλά κι εσάς εξισορροπούνται ικανοποιητικά, κάτι που στο τέλος της μέρας σάς αφήνει τουλάχιστον ευχαριστημένους.