Κριός : Δεν θα συνεχίσετε ούτε τις αντιλογίες, ούτε τους καυγάδες με τον σύντροφο σας, για να περάσετε τις θέσεις σας. Είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί!

Ταύρος : Οι δικαιολογίες έχουν λάβει τέλος για εσάς και τις επιθυμίες σας. Πράξτε καλύτερα μόνοι σας και μην αφήσετε κανέναν, να σας σταθεί εμπόδιο.

Δίδυμοι : Μέσα στον μήνα του Ιουνίου, θα ανοίξετε πολλά και ενδιαφέροντα ερωτικά μέτωπα. Μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, μια καρδιά θα σας έχει κερδίσει.

Καρκίνος : Οι φίλοι και οι άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια δίπλα σας, έχουν  κάποιες έντονες αντιρρήσεις για την τελευταία ερωτική επιλογή. Σκεφτείτε το.

Λέων : Τίποτα δεν είναι μέσα σε μια αισθηματική σχέση, ανεπανόρθωτο. Ότι και να έχει γίνει, μέσα από έναν αμοιβαίο διάλογο μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας πάλι.

Παρθένος : Έχετε λόγω εργασίας ή των σπουδών σας, να κάνετε κάποια ταξίδια μέσα στο Καλοκαίρι, που θα σας αποτρέψουν από το να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση.

Ζυγός : Αναζητάτε το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου που δεν έχει ακόμη δείξει, κάτι ξεκάθαρο για εσάς. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε όλες τις απαντήσεις σας.

Σκορπιός : Η μόνιμη άνοδος πλέον των εσόδων σας, σας έχει δώσει μια πιο καλή ψυχολογία. Χρησιμοποιήστε την, για να διορθώσετε σχέσεις και συναισθήματα.

Τοξότης : Είσαστε μέσα σε έναν παράτολμο έρωτα, που όμως δεν σας δίνει τίποτα πέραν, από κάποιες στιγμές απόλαυσης. Σκεφτείτε αν αξίζει τελικά όλο αυτό το ρίσκο.

Αιγόκερως : Διώξτε το στρες που σας προκαλούν λάθος άτομα, και εστιάστε περισσότερο στην οικογένεια, στους φίλους και στις όμορφες σας δραστηριότητες.

Υδροχόος : Μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου 21/06, ότι και να συμβεί μέσα σε αισθηματικές σχέσεις, θα έχει έναν μόνιμο θετικό αντίκτυπο στα ταίρια.

Ιχθείς : Έχετε ένα εξαιρετικό πλάνο μέσα στο μυαλό σας, που θέλετε να το βάλετε σε εφαρμογή άμεσα. Ο σύντροφος σας, σε όλα είναι συμπαραστάτης σας