Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Η μοίρα του ζωδίου σας, είναι να προκαλεί πάθη και έρωτες! Κάποια τέτοια φωτιά έχετε ανάψει και πάλι. Σίγουρα σκεφτείτε πολύ πριν να κάνετε το επόμενο σας βήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Κάνετε επικοινωνιακά λάθη με το άτομο που θέλετε να είστε μαζί, μόνο και μόνο επειδή δεν είστε υπομονετικοί. Όλα θέλουν τον τρόπο και τον χρόνο τους, για να ωριμάσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Αντιλαμβάνεστε ότι οι καταστάσεις, μέσα στην εργασία σας πια απαιτούν την προσοχή και όλη την ώρα σας! Καλύτερα μεταθέστε έρωτες και σχέσεις… για το επόμενο διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Τα συμπεράσματα σας πια, τα έχετε εξάγει για αυτήν την νέα ερωτική γνωριμία που ζείτε. Δεν ταιριάζετε καθόλου, και πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να φύγετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι υποχρεώσεις που έχετε γύρω σας, μέσα στην καθημερινότητα σας, ίσως και να είναι η μόνιμη αιτία που ο άνθρωπος σας, δηλώνει ότι δεν σας χορταίνει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Τα ερωτικά σας σε όλες τις εκφάνσεις τους, έχουν πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να το δηλώσετε παντού, απλά βρείτε τους τρόπους για να έρθετε και πάλι στα κανονικά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Το παιχνίδι της αγάπης, έχει μέσα και την πτυχή της απόρριψης. Εσείς καλό είναι να πηγαίνετε με την πλάτη στον τοίχο, ειδικά σε νέες και περίεργες γνωριμίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Ακουμπάτε την επανασύνδεση, με τον αγαπημένο σας. Δώστε τώρα και λίγο χρόνο για σκέψη και αναμόρφωση προτάσεων και δηλώσεων. Όλα έχουν γίνει όπως παλιά!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Θέλετε να περάσετε την σχέση αυτή με τον σύντροφο σας, σε μια κατάσταση που πια θα εμποδίζει το παρελθόν, να σας επισκέπτεται και να προκαλεί τριβές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Σταδιακά, απομακρύνεστε από αυτήν την σχέση και μάλλον ήδη και αισθάνεστε, ότι είστε καλύτερα πια. Μιλήστε άμεσα και με το ταίρι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε μπερδευτεί, με όλα. Οικονομικά μέτρια, ερωτικά ακόμη πιο μέτρια και μια ψυχολογία σε πτώση. Από αρχές Ιουνίου, κάντε την προσπάθεια σας, όλα αυτά να αλλάξουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, θα μετατρέψει την καθημερινότητα σας, την πεζή, σε κάτι συναρπαστικό. Αυτό το Καλοκαίρι, εμπεριέχει και μια μοιραία αγάπη.