ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν υπάρχει κάτι πιο πολύ να προσφέρετε στον δεσμό σας, και στον άνθρωπο σας. Πρέπει και αυτός, να ενεργοποιηθεί και να βρει τις δικές του ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι εκπλήξεις θα ξεκινήσουν από τον εργασιακό σας χώρο και θα συνεχιστούν στην προσωπική σας ζωή. Και τα δύο, έχουν κάτι νέο να σας προσφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι ελεύθεροι, θα βρείτε την αγάπη και το ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο, κάποιου παλιού σας φίλου/γνωστού,  που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Είσαστε με τον λάθος άνθρωπο συναισθηματικά, και το  ξέρετε. Αυτό που πρέπει στο τώρα να αποφασίσετε είναι, αν θα παλέψετε κάποιες αλλαγές ή θα απομακρυνθείτε.

ΛΕΩΝ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η επιμονή είναι και ο κύριος παράγων, για να ξαναφτιάξετε την εργασία, τα οικονομικά αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ο Ιούνιος, είναι ο δικός σας μήνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αφήστε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις για τους άλλους. Εσείς ξέρετε τι και ποιον θέλετε, άρα όλα αυτά που κατά καιρούς σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, απλά προσπεράστε τα.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Οι μέρες έχουν δωράκια και μικρές εκπλήξεις … από το σύμπαν για εσάς και τις ανάγκες σας. Οι λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα πλησιάζουν καθώς και ένα άτομο που σας ερωτευτεί παράφορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Φερθείτε στον άνθρωπο σας, με συγκατάβαση και αγάπη, καθώς και εσείς οι ίδιοι, βλέπετε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αυτά θα υποχωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το ταίρι σας, έχει βάλει κάποιες άλλες προτεραιότητες στην ζωή του, και σίγουρα δεν είστε μέσα σε αυτές. Αυτό είναι και ένα ρίσκο φυσικά και για τις δύο πλευρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Σε τακτική βάση, δέχεστε μηνύματα και επικοινωνίες, από τον πρώην σύντροφο σας, χωρίς όμως να σας ξεκαθαρίζει τι θέλει από εσάς και στο μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μερικές συναντήσεις, που θα έχετε με τους φίλους σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τον πόνο, των ερωτικών σας προβλημάτων.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σας έχει κοστίσει πολύ χρήμα, χρόνο και φαιά ουσία αυτή η σχέση, και δεν σας έχει δώσει τελικά τίποτα. Είναι μόνο δική σας η ευθύνη, για την όποια συνέχεια.