Κριός : Μην απελπίζεστε με τόσα που έχετε αναλάβει σε εργασία και προσωπική ζωή. Είσαστε κάτω από ευνοϊκές όψεις των άστρων, άρα όλα θα τα πετύχετε.

Ταύρος : Είσαστε κολλημένοι με το ερωτικό σας παρελθόν, και το παραδέχεστε.  Μην κάνετε όμως κάτι παρορμητικό, μιας και οι καταστάσεις είναι απαγορευτικές στο τώρα.

Δίδυμοι : Είσαστε επηρεασμένοι από τα πολλά και δύσκολά, που βλέπετε στα ζευγάρια γύρω σας, και μάλλον ούτε καν σκέφτεστε να κάνετε κάτι καινούργιο.

Καρκίνος : Δεν έχετε φραγμούς και όρια στην αγάπη. Ο παρόντας σύντροφος σας, είναι τυχερός και μέσα στον Ιούνιο, θα δεχτείτε και πιο σοβαρές προτάσεις.

Λέων : Η συναισθηματική σας μοναξιά, μόνο καλό σας έχει κάνει και στον τρόπο σκέψης…αλλά και στην ψυχολογία σας. Έχετε πια και πάλι βρει τον καλό σας εαυτό.

Παρθένος : Η οικονομική σας άνοδος, θα παρασύρει θετικά και όλα τα άλλα κομμάτια της ζωής σας. Σίγουρα πια, και η ερωτική σας ζωή, θα έρθει σε μια ισορροπία.

Ζυγός : Ο σύντροφος σας, αν το έχετε καταλάβει…είναι τόσο καλά μαζί σας, που δεν αποκλείεται και να σας προτείνει γάμο, παιδιά ή και ακόμη αλλαγή κατοικίας.

Σκορπιός : Ατενίζετε το μέλλον και δεν βλέπετε κάτι που στο τώρα, να μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Τουλάχιστον δώστε την προσοχή και τον χρόνο σας, στα οικονομικά σας.

Τοξότης : Το ένστικτο σας έχει κάνει λάθος, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Βλέπετε πια πιο καθαρά, ότι είστε δύο άτομα, με τελείως – αντίθετες συμπεριφορές.

Αιγόκερως : Οι ανάγκες που πιέζουν αυτήν την εποχή, είναι μόνο οικονομικές – επαγγελματικές και εκεί θα πρέπει να ρίξετε, την καθημερινή σας προσοχή.

Υδροχόος : Το σύμπαν δεν θα συνεχίσει για πάντα, να μοιράζει ευκαιρίες στο ζώδιο σας. Σκεφτείτε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε, σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ιχθείς : Θέλετε να δείξετε τον αληθινό και καλό σας εαυτό, σε κάποιον νέο έρωτα που έχετε, αλλά αυτό το παρελθόν σας… όλο και παρεμβαίνει, αποδιοργανωτικά.