ΚΡΙΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είναι μέρες τώρα, που η σχέση σας, έχει παγώσει εξαιτίας λάθος συμπεριφορών και τρίτων άλλων καταστάσεων. Μην βιαστείτε ακόμη να κάνετε κάποια κίνηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάποια πράματα δεν μπορούν από την δική σας την μεριά να ειπωθούν, προς τον άνθρωπο σας,  όσο και πιθανόν αυτό να τον έκανε να αισθανθεί ασφαλείς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Το ξεκίνημα του μήνα, θα φέρει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, για να διώξουν τις αρνητικές σκέψεις και να οργανώσουν από τώρα το Καλοκαίρι τους.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Πολλές τελικά οι ελλείψεις που έχετε μέσα στον δεσμό σας, που είναι και η μόνιμη αιτία των καυγάδων σας. Μια πιο ώριμη κουβέντα, θα έβαζε πολλά πράματα στην θέση τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο σύντροφος σας, θέλει να αισθάνεται στο πλευρό σας σιγουριά και αγάπη. Μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται, και μάλλον η διάθεση του έχει χαλάσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Οι έρωτες του γραφείου, θα σας βάλουν σε πρόβλημα. Το έχετε ξανα-περάσει. Μην ανοίγεστε πολύ, καθώς υπάρχουν άτομα έτοιμα να σας σχολιάσουν άσχημα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Φλερτάρετε και διασκεδάζετε ασταμάτητα αυτήν την εποχή, και η ψυχολογία σας, έχει πιάσει ταβάνι. Σίγουρα το Καλοκαίρι αυτό, θα σας αλλάξει την ζωή μόνιμα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μάλλον ντρέπεστε να μιλήσετε, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για αυτά που αισθάνεστε μέσα σας τόσο καιρό. Κάντε από κάπου μια αρχή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη από την δική σας την πλευρά, να μπείτε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση. Οι φίλοι και η απαιτητική σας εργασία, σας καλύπτουν επί του παρόντος.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η σχέση αυτή που έχετε είναι πραγματικά, στοιχειωμένη από το παρελθόν και των δύο σας. Βρείτε τους τρόπους για να διώξετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

 Η επαγγελματική δράση του ανθρώπου σας, σας έχει πλέον αποξενώσει τελείως. Μιλήστε και αν τελικά μπορεί κάτι να το διορθωθεί, δείξτε και εσείς την κατανόηση σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε πια ελεύθεροι, μετά από μια μεγάλη περίοδο που πιεστήκατε από λάθος σχέσεις και άτομα που δεν ταίριαξαν μαζί σας.  Απολαύστε αυτά που σας πλησιάζουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10