Δίας (ανάδρομος) τρίγωνο Ποσειδώνας 

Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως 6:15

Είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείτε με ζητήματα του ενδιαφέροντός σας, κυρίως μέχρι νωρίς το απόγευμα. Δεδομένου ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα είναι μία καλή ευκαιρία να διευθετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και πιθανώς δεν προλάβατε τις περασμένες μέρες.

Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος) (7:11)

Η όψη αυτή σας κινητοποιεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας σχέσεις ή/και με τις συνεργασίες σας. Επιδιώκετε να δημιουργήσετε ισχυρότερους και πιο ειλικρινείς δεσμούς, ενώ δεν αποκλείεται να επιλύσετε τυχόν διαφορές που είχατε με αυτά τα άτομα, αλλά τις «θάψατε» στο παρελθόν.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 8:15 μέχρι 18:15

Μέχρι τις 6 το απόγευμα είναι καλό διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αργότερα, η μέρα συνεχίζει να κυλάει ομαλά, απλώς εξαιτίας της όψης που ακολουθεί, δυσκολεύει η επικοινωνία, με αποτέλεσμα να υπάρχει ασυνεννοησία.

Σελήνη αντίθεση Ερμής (19:25)

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή σάς δημιουργεί μία εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση, η οποία δε σας επιτρέπει να σκεφτείτε καθαρά. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, καθώς θα εξουσιάζονται από το συναίσθημα και πιθανώς θα είναι βιαστικές.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 20:30 έως τα μεσάνυχτα

Από τις 20:30 και μετά μπορείτε πια να σκεφτείτε πιο καθαρά και να ασχοληθείτε με όλα όσα σας απασχολούν, απαλλαγμένοι από παρορμήσεις που ενδεχομένως σας δημιούργησαν δυσκολίες.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.