Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Μηδενικές είναι οι εισφορές αγάπης και πράξεων τελικά, από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, σαν σύντροφο. Ατρόμητοι είστε σε όλα  σας, άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Οι δυνατότητες που έχετε αυτές τις ημέρες, για μια νέα θέση εργασίας, ή κάποια νομική – οικονομική δικαίωση είναι μεγάλες. Μην σταματάτε τις προσπάθειες σας καθόλου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Η μέρα έχει γεγονότα, που μόνο θα σας κάνουν να δείτε την σχέση αυτή και το ταίρι σας, με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Μάλλον δεν είναι όλη αυτή η κατάσταση, για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ενδιαφέρον δείχνει κάποιος ανώτερος σας, από τον εργασιακό σας χώρο για τις επαγγελματικές σας ικανότητες,  αλλά και την ξεχωριστή σας προσωπικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν έχετε και πάρα πολλά ακόμη αποθέματα υπομονής, καθώς και εσείς βλέπετε ότι το ταίρι σας, έχει χαθεί μέσα στα παλιά και τα νεότερα του προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Προχωράτε με σύνεση και προσοχή, σε αυτήν την νέα αισθηματική σχέση, που μάλλον κάτι διαφορετικό έχει από όλες τις προηγούμενες. Ο καιρός θα φέρει και τις αποδείξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Κέρδη ξαφνικά πέφτουν στον δρόμο σας, που θα σας κάνουν την ζωή απείρως πιο καλή. Είτε είναι από επαγγελματική επιτυχία ή από παλιά δικαστική υπόθεση, διαχειριστείτε τα με προσοχή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Βάλτε τους κοινούς σας στόχους, με τον άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι σιγά – σιγά όλα μέσα στην σχέση σας, θα καλυτερέψουν και το παρελθόν θα ξεχαστεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Κυνηγήστε πιο εντατικά και με πρόγραμμα, τα εργασιακά σας που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας δώσουν την οικονομική ανταμοιβή που περιμένετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Όταν μπλέκονται πολλά και πολλοί μέσα στην σχέση ενός ζευγαριού, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ καλό. Είναι στην δική σας την ευθύνη το τι θα κάνετε πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ένα πολύ θετικό γεγονός, στην καριέρα του συντρόφου σας, θα κάνει τις καταστάσεις μεταξύ σας, να τρέξουν και να μην φοβάστε πια τίποτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε πίεση έμμεση από τα φιλικά περιβάλλοντα του πρώην αγαπημένου σας, για να τα ξαναβρείτε. Πιθανόν και να μην ξέρουν αυτοί, τι έχετε εσείς περάσει!