Κριός : Η εσωτερική σας δύναμη, είναι αυτή που πάντα σας κρατάει όρθιους και στον αφρό, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αυτή σας κάνει και άκρως ερωτικούς!

Ταύρος : Επικρατεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στην εργασία σας, που σίγουρα το έχετε πιάσει αλλά θα πρέπει και ταυτόχρονα, να είστε προσεχτικοί από τα τρίτα μάτια.

Δίδυμοι : Δεν σας αρμόζει να χαλάτε την εικόνα σας, μέσα από παρεξηγήσεις και λάθη, στην προσωπική σας ζωή. Ίσως τώρα που ο Ήλιος, είναι πάνω σας, εσείς να κάνετε ένα διάλειμμα.

Καρκίνος : Υπάρχει μέσα στην ψυχή σας, μια συναισθηματική αναστάτωση, για ένα πρόσωπο που υπάρχει στον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα κάποια επικοινωνία σύντομα θα ξεκινήσει.

Λέων : Φοράτε παρωπίδες και δεν βλέπετε ούτε στο ελάχιστο ότι το άτομο που έχετε κοντά σας, μόνο σας βγάζει το κακό σας εαυτό και σας αποσυντονίζει.

Παρθένος : Εξακολουθείτε να είστε την προσωπική σας ζωή, μπερδεμένοι και προβληματισμένοι. Μιλήστε, προτείνετε και περιμένετε τις απαντήσεις από τον σύντροφο σας.

Ζυγός : Έχετε ταραχθεί λίγο με όσα σας έχει πει ο αγαπημένος σας, για το παρελθόν του. Τώρα σας έχουν πιάσει ανασφάλειες επίσης. Ο χρόνος θα σας δείξει.

Σκορπιός : Μέσα στο μυαλό σας, έχουν διογκωθεί τα προβλήματα που έχουν έρθει από την μεριά – περιβάλλοντα – παρελθόν, του ανθρώπου σας.

Τοξότης : Μέχρι στιγμής, με τις συζητήσεις δεν έχετε ακόμη βγάλει ακόμη άκρη. Ο σύντροφος σας, είτε δεν μπορεί ή δεν θέλει να λύσει τα εν λόγω θέματα σας.

Αιγόκερως : Σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές και οι ατυχίες. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει ακόμη πιο δεμένους και αγαπημένους.

Υδροχόος : Η επιπολαιότητα που υπάρχει στην ζωή του συντρόφου σας, έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζει και εσάς. Σε κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλετε και το όριο σας.

Ιχθείς : Θέλετε να ξεμπερδέψετε με τα παλιά. Οι μέρες του Καλοκαιριού θα σας αναζωογονήσουν μέσα από νέες γνωριμίες, πολύ διαφορετικές από το παρελθόν σας.