ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Περνάτε μια περίοδο μοναχικότητας, που έχετε βάλει πραγματικά τα δυνατά σας, για να ολοκληρώσετε τα εργασιακά σας πλάνα. Από τους φίλους σας, κάποιος θα σας υποστηρίξει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Τα συναισθήματα σας, έχουν περάσει από το άσπρο στο  μαύρο. Δεν είστε πια καθόλου ευχαριστημένοι με την  μορφή και την πορεία, που έχει πάρει ο δεσμός σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι τρίτοι που επηρεάζουν  την γνώμη και τις πράξεις σας, θα πρέπει με τον έμμεσο σας τρόπο, να απομακρυνθούν από την καθημερινότητα σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Ερωτική Τύχη: 0910

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει πολλές και καλές επαγγελματικές κινήσεις που θα σας φέρουν σε μια πιο ισχυρή θέση σαν ζευγάρι, και ίσως και να μιλούν και δεσμεύσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μάθετε από την εμπειρία και τα γεγονότα του παρελθόντος, και αποφύγετε αυτούς και αυτά που τα μάτια σας και τα  ένστικτο σας, δεν εμπιστεύονται.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η τύχη που έχετε αυτήν την εποχή, ήδη σας δίνει χρήμα και πολλές ανέσεις. Από τον νέο μήνα θα σας φέρει στην πόρτα σας, και έναν νέο έρωτα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Το κρυφό σας χαμόγελο, κάτι υπονοεί και προδίδει. Μάλλον έναν φρέσκο έρωτα. Είχατε άλλωστε καιρό να το αισθανθείτε, άρα ζήστε το στο απόλυτο του.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μια σχέση σταθμός από το παρελθόν σας, πλησιάζει να έρθει και πάλι στην καθημερινότητα σας. Εσείς για αυτό δεν έχετε ακόμη ενημερωθεί…άρα οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα πράματα μέσα στην αισθηματική σας ζωή – σχέση – καθημερινότητα, είναι αρκετά άσχημα. Ίσως και να πρέπει να δείτε πιο ειλικρινά τι συμβαίνει και στους δύο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι υπέρμετροι εγωισμοί και οι επιπόλαιες αντιδράσεις σας, μάλλον έχουν πληγώσει το ταίρι σας. Δεν είναι και ο σωστός τρόπος για να πάρετε απαντήσεις και λύσεις.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αναμένετε επιτυχίες και άφθονο χρήμα στα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν και την δυναμική, για να κάνετε την ζωή σας, πιο καλή σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μην μεταφέρεται θέματα της σχέση σας ή της οικογένειας σας, στον επαγγελματικό ή τον φιλικό σας κύκλο. Δεν είστε εκεί για αυτόν τον λόγο.

Ερωτική Τύχη: 8/10