Δίας (ανάδρομος) τρίγωνο Ποσειδώνας

Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος)

Η σκέψη σας γίνεται πιο ερευνητική, καθώς επιθυμείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική αντίληψη για αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Έτσι, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της όψης με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ’ ότι συνήθως.

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος (ανάδρομος)

Μια εκτεταμένη αρνητικότητα στο περιβάλλον σας γίνεται έντονη με την επίδραση αυτής της όψης, κάτι που μεταφράζεται σε αμφίδρομη δυσκολία στην επικοινωνία ή ακόμα και «τραυματισμούς» σχέσεων ή συνεργασιών. Είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, ώστε να επηρεαστείτε το λιγότερο δυνατό από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 15:30

Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις δυσμενείς επιρροές των σημερινών όψεων, τότε θα επωφεληθείτε από την ευεργετικότατη επίδραση των τριγώνων που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής με τον Πλούτωνα.

Σελήνη αντίθεση Ουρανός (16:41)

Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους, καθώς η όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό φέρνει εκνευρισμό, ο οποίος αν δεν τιθασευτεί, μπορεί να σηματοδοτήσει και το τέλος σχέσεων και συνεργασιών. Προσοχή στους χειρισμούς σας. Επίσης, η όψη αυτή μπορεί να φέρει στο δρόμο σας πολύ ενδιαφέροντες, αλλά εντελώς διαφορετικούς από εσάς ανθρώπους.

Σελήνη τετράγωνο Άρης (22:45)

Η Σελήνη αυτήν την εβδομάδα μάς δυσκολεύει, καθώς μπορεί να αυξήσει την οξυθυμία όλων και η οποία μπορεί να σχετίζεται με ιδέες και αντιλήψεις. Αποφύγετε τις «κενές» συγκρούσεις, καθώς το πιο πιθανό είναι ότι δε θα οδηγήσουν σε καμία παραγωγική έκβαση.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16ηκαι την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Ενώ, προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 1ουδεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 7-8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των τριγώνων Δία-Ποσειδώνα και Ερμή-Πλούτωνα και η επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.