Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Τις καινούργιες γνωριμίες που έχετε δει και ζήσει από κοντά, ήδη το αυστηρό του χαρακτήρα σας, τις έχει απορρίψει. Έχετε σοβαρό πρόβλημα με την μετριότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Η αγάπη που υπάρχει μέσα στην καρδιά του συντρόφου σας, πραγματικά είναι έτοιμη να σας συγχωρέσει …όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Η δυνατότητα για μια επανασύνδεση, αυτές τις ημέρες που τα άστρα πραγματικά σας δίνουν όλη την εύνοια τους, είναι μεγάλη και σίγουρα θα ολοκληρωθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Όταν εσείς βάλετε στο μυαλό σας, κάτι ή κάποιον, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το κάνετε. Άρα αυτόν που θέλετε, είναι θέμα ημερών να τον έχετε δίπλα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Έχετε παρασυρθεί σε υπερβολικά συναισθήματα, που όμως δεν σας ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Σίγουρα μια αυτοκριτική αυστηρή, θα σας επανέφερε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Το ξεκίνημα του Ιουνίου, έχει κούραση, πολλές διαδρομές, απαιτήσεις τρίτων που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Την ερωτική σας ζωή, μην την αφήσετε έξω από όλα αυτά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Είσαστε πια συνηθισμένοι σε καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας που δεν οδηγούν σε κάποιο άμεσο αποτέλεσμα. Εσείς αποφασίζετε μέχρι πότε όμως αυτό, θα το ανέχεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Είσαστε βιαστικοί, για να πάρετε τις απαντήσεις από τον άνθρωπο σας που δηλώνει ότι θέλει να είστε μαζί, αλλά μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Στο μυαλό σας γυρίζει έντονα η ιδέα του χωρισμού. Μην κάνετε κάποια κίνηση, που δεν θα την υποστηρίξετε ή κάτω από πίεση …θα την αλλάξετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Πολλά τα αισθήματα που έχετε για κάποιον, που ακόμη δεν του τα έχετε πει – εκφράσει. Με τα αστρολογικά να σας δίνουν ένα ελαφρύ σκούντηγμα, μάλλον θα τα εξομολογηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Συγκρατείστε τα νεύρα σας, μέσα στην εργασία και μην εκθέτετε τον εαυτό σας και τους συνεργάτες σας. Επικοινωνιακή μπόρα είναι και θα περάσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Δεν αποφεύγετε την μοναξιά, αντιθέτως την ζητάτε. Είναι μια εποχή, που θα δείτε τους φίλους, τα οικονομικά και την ψυχολογία σας, να είναι στα καλύτερα τους!