Κριός : Μην δένετε κόμπο τις υποσχέσεις που σας δίνουν νέοι έρωτες, καθώς  το πιο πιθανόν είναι να μην γίνουν ποτέ πραγματικότητα, και εσείς για ακόμη μια φορά να απογοητευτείτε.

Ταύρος : Η θέση που κρατάτε μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι του εξισορροπιστή. Μάλλον όμως σας έχει κουράσει αυτό, και πρέπει άμεσα να κάνετε τις αλλαγές σας.

Δίδυμοι : Επικοινωνίες, συναντήσεις και ευχάριστα μαντάτα πλησιάζουν περί το τέλος του Μαΐου, που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες, για να ξανα-φτιάξετε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Καρκίνος : Μην είστε πια τόσο αυστηροί και δεικτικοί με το ταίρι σας. Αν κάποιες από τις συμπεριφορές του, δεν σας ταιριάζουν, απλά συζητήστε το μαζί του.

Λέων : Θέστε τους στόχους σας, πριν να εισέλθει το Καλοκαίρι. Είσαστε μέσα σε ευτυχείς συμπαντικές – μοιραίες ευκαιρίες… που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

Παρθένος : Μην δίνετε και τόση σημασία, σε σχόλια και κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στον χώρο που εργάζεστε. Πιθανόν και να συμβαίνουν και πολλά άλλα, που δεν τα ξέρετε.

Ζυγός : Προτιμήστε σήμερα να κάνετε κάτι πιο χαλαρό με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μια κουβέντα για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές, θα σας έφτιαχνε την διάθεση.

Σκορπιός : Αυτά που έχετε πάθει στην αγάπη, πραγματικά δεν τα αξίζετε. Τώρα όμως έχετε την γνώση και την εμπειρία, για το τι να αποφύγετε και τι να φέρετε μέσα στην ζωή σας, ακόμη πιο κοντά.

Τοξότης : Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την εργασία σας, που πλέον έχει αρχίσει και έχει ασταμάτητη πρόοδο.

Αιγόκερως : Από όπου και να περάσετε, όπου και να πάτε, θα βρείτε άτομα να σας μιλούν ρομαντικά. Είναι πολύ κοντά σας, ένας νέο έρωτας…εν δυνάμει αγάπη.

Υδροχόος : Έχετε κλείσει οριστικά, τις πόρτες και τις επικοινωνίες όλων των ειδών με το παρελθόν. Αυτό θα δώσει και τις δυναμικές στο ζώδιο σας, για να εισέλθετε στο Καλοκαίρι, με μια άλλη λογική.

Ιχθείς : Δεν ξέρετε ακόμη ποιος λέει την αλήθεια….και ποιος παραμύθια. Δεν χρειάζεται, να κάνετε κάτι περισσότερο, απλά αναμείνατε τις μεγάλες αποκαλύψεις.