ΚΡΙΟΣ :  Δεν είστε εργοστάσιο παραγωγής συναισθημάτων. Δεν είστε αυτοί που πρέπει να πράττετε και να αγαπάτε για δύο. Καλύτερα μόνοι σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Θα έχετε έναν προσωπικό θρίαμβο, στα επαγγελματικά σας, που θα κάνουν το Καλοκαίρι που πλησιάζει, να γίνει η βάση, για μια καλύτερη ζωή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Οι συμφωνίες που έχετε μέσα στην εργασία σας, θα τηρηθούν στο μέγιστο. Φροντίστε από την δική σας μεριά, να είστε συνεπείς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Τα συναισθήματα και οι θέσεις, πιθανόν και κάποια στιγμή μέσα στην σχέση σας, να αλλάζουν αλλά αυτό σημαίνει ότι μόνο πιο καλά θα είστε με τον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι παραπάνω, από το να είστε ο εαυτός σας. Είναι και το κλειδί, για να κατακτήσετε το 100% του μυαλού και την καρδιάς, του προσώπου που θέλετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Είσαστε στην ερωτική απομόνωση, επειδή εσείς αυτό έχετε επιλέξει για το παρόν χρονικό διάστημα. Κάποιος νέος έρωτας θα ακουμπήσει λίαν συντόμως τις ευαίσθητες χορδές σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Μέσα στην σχέση που έχετε, αυτός που αγαπά και θέλει την κοινή σας πορεία, είναι τελικά η άλλη πλευρά. Αν έχετε βαρεθεί καλύτερα να το πείτε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Πολλές οι δραστηριότητες σας, που σας γεμίζουν την μέρα και ίσως και να μην σας επιτρέπουν να έχετε τον χρόνο, για την προσωπική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Κάποιες έντονες – δύσκολες καταστάσεις στα οικογενειακά περιβάλλοντα του συντρόφου σας, ίσως και να καθυστερήσουν τις μεταξύ σας αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν είναι η ερωτική διαπλοκή και οι κρυφές καταστάσεις για εσάς. Ιδανικά μείνετε μόνοι, και μακριά από ψυχοφθόρες καταστάσεις.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ερωτικός άνεμος θα φυσήξει στην ζωή σας, και από τον Ιούνιο και μετά, θα έχετε μια όμορφη συντροφική παρέα, που θα σας ευφράνει την καρδιά.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Προωθείστε την καριέρα σας, αυτό το χρονικό διάστημα, και οι ανταμοιβές που σας περιμένουν θα είναι μεγάλες. Οι γύρω σας θα σας υποστηρίξουν σε κάθε κίνηση σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10