Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος)

Η σκέψη σας γίνεται πιο ερευνητική, καθώς επιθυμείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική αντίληψη για αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Έτσι, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της όψης με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ’ ότι συνήθως.

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 22:00

Η μέρα στη διάρκειά της δέχεται τις θετικές επιρροές των τριγώνων Δία-Ποσειδώνα και Ερμή-Πλούτωνα, γεγονός που δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα και ευνοϊκές συνθήκες για να ασχοληθείτε με τους τομείς του ενδιαφέροντός σας.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος) (23:03)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, ενδέχεται και εξαιτίας κάποιου προβλήματος ή κάποιου προσώπου από το παρελθόν να σας δημιουργηθεί δυσάρεστη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξετε την απομάκρυνση από κοινωνικούς κύκλους γι’ αυτές τις ώρες. Μην πάρετε κατάκαρδά αυτήν την αίσθηση, διότι διαρκεί μόλις λίγες ώρες.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η και την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των τριγώνων Δία-Ποσειδώνα και Ερμή -Πλούτωνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.