Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Μάλλον κάτι λάθος έχετε καταλάβει ή δεν εισπράττετε αυτό που ελπίζατε, από την ερωτική σας σχέση. Όπως και να είναι οι καταστάσεις, εσείς ζητήστε διευκρινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Έχετε ξεκάθαρη πια εικόνα και άποψη, για το ποιος είναι τελικά, αυτός ο νέος άνθρωπος που θέλει να σας κατακτήσει ερωτικά. Έχετε μαζέψει τις πληροφορίες σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν θέλετε σχέσεις ψεύτικες και περαστικές. Οι θέσεις σας πια σε αυτό το θέμα είναι αμετακίνητες, έστω και αν έχετε μείνει και θα μείνετε για λίγο ακόμη, μόνοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Αλλάξτε λίγο τα καθημερινά σας περιβάλλοντα. Έχετε μπει σε μια ρουτίνα που μόνο σας αποδομεί. Ένα καλό φρεσκάρισμα θέλει και η προσωπική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Μια έντονη επικοινωνία, με τον άνθρωπο σας πιθανόν και να οδηγήσει σε λύσεις από τα προβλήματα που τόσο καιρό …και οι δύο αγνοείται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Μην δίνετε τόσα πολλά, για να εισπράξετε τελικά τόσο λίγα. Δεν έχει νόημα. Αν δεν συγκλίνουν οι πορείες σας με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας, ξανα-σκεφτείτε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Κατάλληλη η μέρα για να μιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να αφιερώσετε χρόνο, στον εαυτό σας και στις όποιες ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μέσα από τις ρομαντικές κουβέντες, που κάνετε τον τελευταίο καιρό, με τον κοντινό σας φίλο, έχετε καταλάβει, ότι υπάρχουν και κρυμμένα συναισθήματα για εσάς!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Το ταίρι σας και το κοντινό του περιβάλλον, σας θαυμάζουν και το ξέρετε. Είστε πραγματικά ότι καλύτερο έχετε συμβεί στην ερωτική ζωή, του ανθρώπου σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Είσαστε το επίκεντρο του αισθηματικού ενδιαφέροντος,  κάποιου που τον έχετε γνωρίσει εδώ και καιρό, αλλά ποτέ δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση,, προς εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ο άνθρωπος σας, είναι αυτός που τελικά σας βοηθά στην καθημερινότητα σας, για να συγκεντρωθείτε στα σημαντικά σας προβλήματα και να τα λύσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Πολλές οι αλλαγές και οι ευκολίες οι οικονομικές, που αναμένονται από τον νέο μήνα, όπου και θα γίνουν οι γέφυρες για να φτιάξετε και πάλι την αισθηματική σας σχέση.