Κριός : Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις, με το ταίρι σας, παραμερίστε τους τρίτους, και μιλήστε του καθαρά.

Ταύρος : Όλα τα συμβάντα, οι καυγάδες και οι αψιμαχίες, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έχουν σαν πηγή τους, το παρελθόν το ιδιαίτερο και των δύο σας.

Δίδυμοι : Φέρτε πιο κοντά το ταίρι σας, που έχει την ανάγκη να σας αισθάνεται ότι το αγαπάτε. Ενισχύστε και τον οικονομικό σας τομέα, που ήδη σας αποφέρει πολλά.

Καρκίνος : Οι ταυτόχρονοι χωρισμοί και επανενώσεις, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να οδηγήσουν.  Πρώτα λύστε το πρώτο, πάρτε μια ανάσα και συνεχίστε με το επόμενο στάδιο.

Λέων : Μόνο η εργασία και η καλοπέραση σας, θα πρέπει να σας νοιάζει πλέον, και ειδικά με όλα τα άσχημα που υπεστήκατε από τον πρώην σύντροφο σας.

Παρθένος : Καινούργια πράματα θέλει να σας πει ο άνθρωπος σας, και μια σειρά από αλλαγές που κάνει μέσα στην δουλειά του, που μόνο θετικά μπορούν να σας δέσουν.

Ζυγός : Τα περισσότερα λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό – γάμο, τα έχετε κάνει εσείς. Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως και να βρεθείτε πάλι υπόλογοι στον άνθρωπο σας.

Σκορπιός : Τρέχετε για να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες σας, και να απολαύσετε το Καλοκαίρι αυτό στο μέγιστο του. Ακόμη και μόνοι ερωτικά, καλά θα περάσετε.

Τοξότης : Τα ερωτικά – συναισθηματικά μπερδέματα, με ήδη εν σχέση άτομα και μέσα από τον χώρο του επαγγέλματος σας, μόνο σε αδιέξοδη κατάσταση θα σας φέρουν.

Αιγόκερως : Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς κάτω από ψυχολογική πίεση, για να είναι ικανοποιημένος ο σύντροφος σας. Αυτό σίγουρα δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε.

Υδροχόος : Πολλές οι υποσχέσεις και τα λόγια, που έχετε λάβει, από πολλούς και διαφορετικούς εραστές, αλλά από πράξεις ακόμη…τίποτα!

Ιχθείς : Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι επαγγελματικές απαιτήσεις του ανθρώπου σας, είναι το μόνιμο βάρος – πρόβλημα, στην δική σας σχέση.