Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα βιώσεις έντονα το κλίμα της σταθερότητας μέσα στη σχέση σου. Αυτό θα προκύψει μέσα από κάποια γεγονότα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι το ταίρι σου έχει έναν προστατευτικό ρόλο πάνω σε σένα και θα καταλάβεις μέσα από συζητήσεις το πόσο πολύ σε νοιάζεται. Επίσης θα σας δοθούν και οι ευκαιρίες για να περάσετε μαζί περισσότερες στιγμές γεμάτες τρυφερότητα.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει με την ώριμη και προσγειωμένη σκέψη και προσωπικότητα του. Το άτομο αυτό θα σου δώσει από την αρχή την πεποίθηση ότι οι βλέψεις του για σένα αποσκοπούν στη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις για να μην υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να κάνουν τα πράγματα περίπλοκα.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο επεισοδιακή γιατί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα επανεμφανιστεί για να φέρει ταρακούνημα και ταραχές ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πρόσεχε πολύ καλά τις κινήσεις σου μην σου δημιουργήσουν διχόνοιες και ζήλιες μεταξύ σας και χαλάσεις κάτι που έχει τη προοπτική να αντέξει στον χρόνο και αξίζει. Να αποφύγεις τυχόν επικοινωνίες με πρόσωπα από τα παλιά. Καλό είναι το παρελθόν να το αφήνουμε στη θέση του και όχι να το ανασύρουμε στο παρόν.
 
Χωρίς σχέση
Αναστάτωση θετική και ένα ξεσήκωμα σε περιμένει από ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου χαρίσει έντονες ερωτικές στιγμές και μια κατάσταση πάθους η οποία θεωρείται και λίγο επικίνδυνη. Μία κρυφή κατάσταση, ίσως όχι και τόσο στα πλαίσια της κανονικότητας, θα γίνει η αιτία που θα σου πάρει τα μυαλά και θα νιώσεις ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην δεθείς με το πρόσωπο αυτό γιατί θα έχεις μπλεξίματα. Θα πρέπει να κινηθείς με μυστικό τρόπο.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα έρχεται να ταράξει τα νερά στο δεσμό σου και να σου ξυπνήσει αναμνήσεις που προσπαθούσες να θάψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Μέσα από κάποιες εντάσεις με το άλλο σου μισό, θα μπορέσεις να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να βάλεις ένα τέλος σε θέματα που ανά διαστήματα φέρνουν ανισορροπία μεταξύ σας. Εστιάζεις στην οικοδόμηση μιας νέας αρχής, προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη σου και να επισημάνεις τι σε ενοχλεί στο ταίρι σου και φροντίζεις να απομακρύνεις όλους εκείνους τους καλοθελητές που λειτουργούν αρνητικά προς το δεσμό σου.
 
Χωρίς σχέση
Προσφέρονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις. Έχεις πάρει τα πάνω σου και πλέον ετοιμάζεσαι να μπεις στο παιχνίδι του έρωτα αποφασιστικά και να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με όμορφες επαφές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βάλεις ένα τέλος στη μοναξιά. Δεν αποκλείεται να δώσεις ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα να βγείτε ραντεβού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κερδίσει. Από την άλλη υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο τηλέφωνο ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. Βέβαια εσύ κρίνεις πως πλέον ήρθε καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις και δεν θες να μπεις στη διαδικασία να περάσεις ξανά τα ίδια.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου τα Πουλιά
Σε σχέση

Μπορεί να νιώσεις πως δεν υπάρχει συνεννόηση με το έτερο ήμισυ και δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα σου φανεί αρκετά δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί του, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας, και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία.  Απέφυγε να αναφερθείς σε θέματα του παρελθόντος που προκάλεσαν τριβές αυτή την εβδομάδα, όσο κι αν σε τρώνε κάποια πράγματα και θες να τα βγάλεις από μέσα σου, καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει αυτή η περίοδος και να το κάνεις όταν είναι καλύτερο το κλίμα .Πριν πεις το οτιδήποτε βούτηξε τη γλώσσα στο μυαλό, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις περαιτέρω προβλήματα στο δεσμό σου, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα, στα ,ερωτικά σου θα βρεθείς σε έντονη φάση αναζήτησης, γι αυτό και δεν είναι καθόλου απίθανο να φλερτάρεις με δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να πάρεις μια απόφαση. Δεν βιάζεσαι να καταλήξεις σε μια σχέση, γιατί τώρα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να διασκεδάσεις λίγο ακόμη, χωρίς να δεσμευτείς και να δεχτείς περιορισμούς και ευθύνες. Αυτό προς τα έξω μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο και γενικά να μην λείψουν κάποια σχόλια, στα οποία δε θα δώσεις καμία σημασία, καθώς εσένα όλη αυτή η κατάσταση σου δίνει μια έντονη αίσθηση ελευθερίας. Βέβαια φρόντισε να μην πεις πολλά και να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί μετά να μετανιώσεις, αλλά ξεκαθάρισε από την αρχή την θέση σου.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Ο έρωτας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο ερωτισμός σου θα είναι ενισχυμένος και θα σε ευνοήσει να ζεις στιγμές ευχαρίστησης και ικανοποίησης με το άλλο σου μισό και να φέρεις αέρα ανανέωσης στο ερωτικό σου κρεβάτι. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβάλλουν θετικά στην ανανέωση της σχέσης σου και θα αναζωπυρώσουν τον έρωτα, το πάθος και τον ρομαντισμό. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων θα φύγουν μακριά μέσα από κινήσεις του αγαπημένου σου προσώπου να σου δείξει με ξεκάθαρο τρόπο την αγάπη και την αφοσίωσή του.
Χωρίς σχέση
Η προσωπικότητα σου τους γύρω σου και εσύ καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας γίνεσαι πόλος έλξης κι αυτό τονώνει την αυτοπεποίθηση σου και σου προσδίδει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και δυναμισμό. Θα έχεις ευκαιρίες για νέες επαφές και φλερτ που θα χρωματίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου, όμως στον έρωτα έχεις ψηλά τον πήχη και θα δώσεις το πράσινο φως μόνο στο πρόσωπο που θεωρείς πως αξίζει να σταθεί δίπλα σου.  Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να εμφανιστεί και να σου δώσει το κίνητρο να εκδηλώσεις το ακαταμάχητο ταμπεραμέντο σου και τον αυθορμητισμός σου.


Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέεις αυτή την εβδομάδα, δεδομένου ότι το έτερο ήμισυ έχει άφθονο χρόνο για εσένα και δεν παραλείπει μέρα να κάνει και να λέει πράγματα που ανατροφοδοτούν τον έρωτά του για εσένα, ταυτόχρονα παρέχοντας την υποστήριξη και την βοήθεια του στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, κάνοντας σε να αισθανθείς πως είστε μαζί όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις δυσκολίες. Ο δεσμός ενισχύεται, τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά, το μέλλον δείχνει πιο σίγουρο. Ο σεξουαλικός τομέας αποκτά περισσότερο αισθησιασμό, δοκίμασε νέα πράγματα για να φέρεις ανανέωση και μην ντρέπεσαι να πεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου τι σε ευχαριστεί ή όχι.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολλές νέες εμπειρίες και να αισθανθείς γεμάτη από χαρά και ευτυχία. Δεν αποκλείεται η δημιουργία σχέσης με άτομο είτε μεγαλύτερο είτε που έχει χωρίσει πρόσφατα από γάμο. Αυτή η γνωριμία που θα εξελιχθεί σε παθιασμένο έρωτα, μπορεί να προκύψει σε χώρο εργασίας ή σε κάποιο χώρο που επισκέπτεσαι καθημερινά για να διεκπεραιώσεις πρακτικές υποθέσεις σου. Αφέσου στη ροή των εξελίξεων και τιθάσευσε τα πρέπει και τα μη που χαλάνε την μαγεία του έρωτα. 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κήποι
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα η κοινωνική ζωή σου ανανεώνεται και ευχάριστα γεγονότα έχουν θετική επίδραση στο δεσμό σου. Ενισχύεται ιδιαίτερα η διασκέδαση και η καλοπέραση με το άλλο σου μισό. Η επικοινωνία σας γίνεται πιο θερμή, ερωτική και λειτουργείτε από κοινού σε όλα. Θα έχεις ευκαιρίες για να βγείτε έξω μόνοι ή με παρέα φιλικών προσώπων, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά ή να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα δώσουν ικανοποίηση και ένα αίσθημα ξεγνοιασιάς και στους δύο.
 
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα είσαι συνέχεια έξω με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις και διασκεδάσεις να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς για την έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο. Θα ευνοηθεί η αρχή ενός έρωτα σε ένα χώρο που θα βρίσκεσαι μαζί με φίλους για αναψυχή, διασκέδαση ή κατά την διάρκεια της ενασχόλησης σου με κάποιο χόμπι, ή να ανανεωθεί μια γνωριμία που έχει προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά μπερδεμένη και θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μην υπάρξουν δράματα και στενάχωρες εξελίξεις. Ένα μυστικό φλερτ, ακόμα και αν είναι πλατωνικό, ενώ επηρεάζει θετικά τη διάθεση σου και σου ξεσηκώνει περίεργα συναισθήματα και υπάρχει ο κίνδυνος να υπονομευθεί ο δεσμό σου. Γι αυτό είναι απαραίτητο να εξετάσεις προσεκτικά τα συναισθήματά σου κι αν ο δεσμός σου σε γεμίζει. Ίσως η σχέση σου έχει βαλτώσει και χρειάζεται αλλαγές, σίγουρα όμως εσύ πρέπει να προσέξεις να μην μπερδέψεις τις καταστάσεις.
 
Χωρίς σχέση
Το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και σε διεκδικεί, ενώ εσύ διχάζεσαι αν πρέπει να γυρίσεις πίσω ή να προχωρήσεις μπροστά. Γενικότερα θα νιώσεις πως ούτε οι φίλοι ούτε οι οικογένεια μπορούν να συμμεριστούν τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες του, γι αυτό και θα επιλέξεις να μην μοιραστείς μαζί τους τις αποφάσεις σου. Το άλλο σενάριο είναι να δεις με ερωτικό μάτι ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει μυστικό, είτε γιατί είναι δεσμευμένο είτε γιατί το ενδιαφέρον σου θα προκαλέσει ρήξεις σε φιλικό περιβάλλον.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου  

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση

Αναδύονται κάποια προβλήματα που πίστευες πως είχες λύσεις, αλλά στην ουσία απλά είχες μπαλώσει. Η σχέση σου περνάει από μεταμόρφωση και πολλά χρειάζονται να αλλάξουν. Βρίσκεις νέους τρόπους επικοινωνίας, σταματάς να δέχεσαι συμπεριφορές που σε θλίβουν ακόμη κι αν αυτό σε φέρει σε ρήξη με το άλλο σου μισό ή φέρει το τέλος αυτής της σχέσης. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και να εξετάσεις αν αυτή η σχέση καλύπτει τις ανάγκες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.
 
Χωρίς σχέση
Ψάχνεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου να βρεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να απολαύσεις μια νέα αγάπη. Οι ψευδαισθήσεις διαλύονται και αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να ελπίζεις σε τελειωμένες καταστάσεις. Βάζεις τέλος σε καταστάσεις που σε περιορίζουν και ανοίγεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, που αρχικά σε φοβίζουν, αλλά θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις την πολυπόθητη σχέση που τόσο επιζητάς.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα εξισορροπείς τις αντιθέσεις με το άλλο σου μισό, βρίσκεις έξυπνες λύσεις σε προβλήματα και ανανεώνεις το δεσμό σου. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ρομαντική και με περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις που θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας. Θα περάσεις όμορφα με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί διάφορα ευχάριστα πράγματα, κάνοντας μια μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή απλώς διασκεδάζοντας περισσότερο. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με πιο αισιόδοξο τρόπο και εστιάζεις στην θετική πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της σχέσης σου.
 
Χωρίς σχέση
Οι πιθανότητες να ερωτευτείς αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλες! Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται και ωθείσαι να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες, να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα που θα σε ανανεώσουν σωματικά και ψυχικά. Νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις φέρνουν νέο αέρα στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο σε κάποια έξοδο που θα κάνεις να γνωρίσεις ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει. Ζήσε το όσο μπορείς, γιατί είναι απίθανο να διαρκέσει πολύ.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Επαναξιολογείς το δεσμό σου, ελέγχοντας κατά πόσο ουσιαστική είναι η δέσμευση σας και τι προοπτικές έχει. Θα μπορέσεις να κλείσεις μέτωπα που έφεραν δυσκολίες και να επαναφέρεις το καλό κλίμα μεταξύ σας. Δεν είναι ακόμη ώρα σοβαρών αποφάσεων, αυτό θα το δείξει η πορεία. Προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου και ξέρεις πώς να κινηθείς αλλά και τι να περιμένεις. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για τα αισθήματα του άλλου σου μισού, μην προσπαθήσεις με τεχνάσματα να τεστάρεις τις αντιδράσεις του, χρησιμοποίησε τον διάλογο και άλλαξε την προσέγγιση σου.
 
Χωρίς σχέση
Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα έχουν ενδιαφέρον και θα σε οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες. Έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και αποφεύγεις να τα επαναλάβεις με μια σχετικά πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνεις. Ξέρεις τι θέλεις και πως θα το πάρεις, δεν παίζεις παιχνίδια προσεγγίζεις ξεκάθαρα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί απόλυτα. Αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, αλλά σίγουρα δε θα διστάσεις να περάσεις από τεστ το μελλοντικό σου ταίρι. Φρόντισε να μη το παρακάνεις.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου γύρω από τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία στις συζητήσεις δεν βοηθάει καθόλου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το άλλο σου μισό, αλλά και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου κάποιες παρανοήσεις. Είναι σημαντικό να βουτήξεις στο βάθος των πραγμάτων και να βρεις τα πραγματικά αίτια που ευθύνονται για την δυσαρέσκεια και τις εκρήξεις θυμού σου. Αν τα κάνεις όλα αυτά, θα δεις μεγάλες αλλαγές στην επαφή σου με το άλλο σου μισό. Απέφυγε να επιρρίψεις ευθύνες πριν εσύ αναλογιστείς το μερίδιο των δικών σου ευθυνών.
Χωρίς σχέση
Κολυμπάς στα βαθιά νερά της ψυχής σου και εντοπίζεις τι είναι αυτό που εμποδίζει την καρδιά σου να εμπιστευτεί και να ανοιχτεί στον έρωτα. Μπορεί να αναλογιστείς τους λόγους που δεν προχώρησε μια παρελθοντική σου σχέση ή γιατί γενικά δεν μπορείς να κάνεις μια σχέση. Οι συνειδητοποιήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες παραδοχές που θα ανοίξουν το δρόμο για την ερωτική ευτυχία και ικανοποίηση.  Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αποδεχτείς το ενδιαφέρον σου για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τόσο καιρό καταπίεζες. Κάνεις ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο που θα ξεμπλοκάρει τον έρωτα